Aniversare cu probleme pentru Robert Wagner! Actorul va fi interogat din nou pentru moartea soţiei lui, actriţa Natalie Wood. Cine promite să rezolve cazul

10 februarie, 2021
1 roberto jpg jpeg

Robert Wagner împlineşte astăzi 91 de ani. Actorul ar putea fi interogat cât de curând cu privire la moartea soţiei lui, actriţa Natalie Wood. După câte se pare, noile dovezi obţinute îl fac responsabil de moartea ei. 

Wood a murit în mod misterios în urmă cu 38 de ani, înecându-se în largul coastei Catalina, California. Cazul nu a fost niciodată clasificat drept crimă sau accident, dar a fost redeschis în 2011 şi etichetat ca „suspect”. Cu toate acestea, procurorul Jackie Lacey nu a manifestat niciun interes pentru această poveste.

"Lacey nu credea că juriul îl va acuza pe Wagner după ce a trecut atât de mult timp şi niciun procuror nu se vrea personaj principal într-un proces care va eşua", a declarat o sursă.

Totuşi, lucrurile s-ar putea schimba acum, iar asta dorită noului procuror, George Gascon, care i-a luat locul lui Lacey în 2020 şi s-a angajat să rezolve cazul, potrivit unei persoane care are legătură cu ancheta.

Va avea mult de lucru în faţă, deoarece va trebui să adune un juriu format din 19 persoane, care să treacă în revistă dovezile descoperite în 2011. Cu toate astea, se pare că acest lucru nu este în zadar, pentru că are doi doi martori noi care deţin probe covârşitoare, ce nu au mai fost dezvăluite până acum. 

Aceşti martori sunt ţinuţi în umbră, pentru că deţin informaţii cheie despre ultimele momente ale lui Wood. De asemenea, l-ar fi arătat cu degetul direct pe Wagner ca fiind responsabil pentru moartea ei. 

Detectivul de la omucideri, Ralph Hernandez, spune că aceşti martori nu vor fi numiţi, dar sunt de încredere: „Nu caută lumina reflectoarelor. Nu caută ca cineva să îi plătească pentru interviuri. Oamenii ne-au întrebat de ce credem că sunt credibili dacă nu apar public. Noi susţinem că, de fapt, motivele pentru care care nu fac asta le oferă credibilitate.

Hernandez spune că aceşti martori nu au reuşit să se prezinte în 1981, deoarece au crezut că acest caz a fost încheiat oficial după ce verdictul iniţial al legistului a fost „moarte accidentală prin înecare”.

Wagner însuşi a negat orice acuzaţie de-a lungul timpului, spunând că Wood a alunecat şi a căzut în apă, dar el nu a fost sincer cu anchetatorii.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg