Aniversare importantă pentru Andreea Berecleanu. Cât este de chipeş fiul său, care a împlinit 16 ani

13 septembrie, 2021
12 andreea berecleanu jpg jpeg

Andreea Berecleanu este o mămică fericită. Fiul său, Petru, a împlinit de curând 16 ani.

Chiar dacă este mult mai înalt decât celebra sa mamă, Petru mai are doi ani până la majorat. El s-a transformat într-un tânăr chipeş şi subţire şi o face extrem de mândră pe mama sa.

Andreea este una dintre cele mai frumoase prezentatoare din România. Are 46 de ani şi acum este căsătorită cu medicul Constantin Stan, cu care nu are copii.

Însă din mariajul cu Andrei Zaharescu are doi copii superbi, Petru şi Eva. Iată ce mesaj emoţionant i-a scris Andreea lui Petru, cu ocazia acestei importante aniversări din viaţa oricărui tânăr: ”Băiatul meu bun, frumos, deştept, amuzant, talentat, tocmai ce împlineşte astăzi 16 ani! Sunt mândră de tine, Petru! Să rămâi mereu vesel şi fericit! La mulţi ani!”.

Deşi extrem de ocupată cu jobul de la ştiri şi cu coordonarea unei clinici de succes de care se ocupă, Andreea nu îşi neglijează niciodată copiii. În urmă cu câteva săptămâni, ea, Petru şi Constantin Stan au făcut un adevărat tur al Franţei, în care s-au simţit minunat. Cu Eva a fost în Marbella, Spania, tot în această vară, dar şi câteva zile pe litoralul românesc.

După aniversarea lui Petru, prezentatoarea şi-a făcut bagajul alături de soţ şi au plecat la Viena, pentru un congres medical la care va participa Constantin Stan: ”Îmi era atât de dor de Viena… Şi am ales să combin utilul cu plăcutul. Am avut şi câteva lucruri de rezolvat, dar ne-am şi relaxat. A trecut deja a doua zi şi parcă au fost 10. Şi cum ador să merg în pieţele oraşelor, azi dimineaţă am făcut cumpăraturi direct de la producători. Şi toată ziua am mâncat numai legume şi fructe proaspete. Urmează a doua a zi de Congres ISAPS, unde soţul meu prezintă noutăţile din domeniul lui, eu îmi revăd prieteni dragi şi vizitez cât mă ţin picioarele. Salutări din Viena!”, a scris Andreea Berecleanu pe paginile sale de socializare, unde a încărcat şi fotografii.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg