Aniversare importantă pentru Dan şi Diana Şucu! Unde şi-a dus omul de afaceri soţia, imagini rare cu cei doi în vacanţă

9 august, 2021
1 dan sucu diana sucu1 jpg jpeg

Este destinaţia preferată de toate celebrităţile în vara asta! Unde şi-a dus Dan Sucu soţia, imagini rare cu cei doi în vacanţă.

Au trecut 16 ani de când s-au căsătorit, iar Dan şi Diana Şucu au ales să se relaxeze în destinaţia de vacanţă cea mai la modă în vara aceasta: Capri. Îi vedem rar în aceste ipostaze, însă Diana a publicat fotografii cu ei doi fericiţi în vacanţă, însoţiţi şi de cei doi băieţi.

Dan Şucu, investitorul de la Imperiul Leilor şi-a dus familia în Capri, paradisul terestru din Golful Napoli. Fondatorul Mobexpert aniversează 16 ani de relaţie cu soţia Diana Şucu şi a marcat acest moment cu o cină romantică.

Diana a publicat fotografiile şi a ataşat şi un frumos mesaj online pentru iubitul său soţ, semn că mariajul lor este fericit şi armonios chiar şi după 16 ani de când au spus da: „La mulţi ani, iubirea mea”, a scris Diana Şucu pe Instagram, în dreptul unor fotografii surprinse la un restaurant din Capri. Insula din Golful Napoli a fost locul în care şi-au făcut concediul de familie.

Diana Şucu este extrem de fericită şi mândră cu familia sa, ea a mai scris într-o postare pe Instagram: „Cele mai importante fiinţe de pe Pământ, pentru mine, evident”.

Imaginile sunt deosebite, întrucât familia Şucu este extrem de discretă şi rar publică fotografii din sânul familiei.

Iată ce spunea Diana Şucu într-un interviu exclusiv OK!Magazine despre secretul unui mariaj fericit: "Din punctul meu de vedere, iubirea ne poate ţine împreună, însă doar atracţia face ca relaţia sa nu devină monotonă şi banală. Cred că este important ca omul de lângă tine să se simtă apreciat, iubit, respectat, să nu uităm să ne spunem „Mulţumesc“ pentru că existăm unul în viaţa celuilalt, să nu uităm să ne facem declaraţii de dragoste (...). Mie şi astăzi mi-e dor de Dan tot timpul, ca în prima perioadă a poveştii noastre, vorbim foarte mult la telefon în timpul zilei, chiar şi atunci când are zile mai complicate şi stă în şedinţe de dimineaţa până seara. Noi râdem, vorbim, ne împărtăşim gândurile, sentimentele cele mai profunde, îmi plac serile în care, după ce culcăm băieţii, ne povestim ce a făcut fiecare peste zi, îmi place să-l îngrijesc, să-l bibilesc ca pe un copil. Ne-am modelat unul după celălalt. Îmi place tare mult că Dan îşi exprimă trăirile, sentimentele, stările. Îmi place când îmi spune în fiecare dimineaţă „Te iubesc“! Tot ce am mai scump pe lume am primit de la soţul meu." Interviul îl poţi citi AICI.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg