Anjelica Huston, despre cum l-a bătut măr pe Jack Nicholson...

5 noiembrie, 2014
watch me jpeg

Celebra actriţă, acum în vârstă de 63 de ani, tocmai şi-a lansat cel de-al doilea volum autobiografic, după succesul celui dintâi, în 2013. Iată ce dezvăluiri despre viaţa personală face Anjelica în cartea "Watch Me"

Celebra actriţă, acum în vârstă de 63 de ani, tocmai şi-a lansat cel de-al doilea volum autobiografic, după succesul celui dintâi, în 2013. Iată ce dezvăluiri despre viaţa personală face Anjelica în cartea "Watch Me"

"La vremea când eram împreună, nu mi-am dat seama că Jack e un afemeiat notoriu. Fiindcă oricât de prolific a fost pe acest plan, şi chiar am auzit destule poveşti, întotdeauna a fost extrem de discret", scrie Anjelica Huston, cea care a format un cuplu faimos cu Nicholson vreme de 16 ani, din 1973 în 1989. "Mi-am dat seama în timp de obiceiurile lui, dar n-am ştiut ce să fac", adaugă actriţa, care a ales să rămână alături de el. Şi care nici azi nu vorbeşte urât despre fosta ei iubire.

"Să-l vezi pe Jack ca pe un joker e o viziune unidimensională asupra unui bărbat foarte complicat. Jack e un bărbat foarte sensibil. Îl impresionează multe fapte de viaţă. E un tip foarte profund şi serios", comentează ea în carte.

În ciuda înţelegerii ei în privinţa escapadelor lui, sfârşitul relaţiei lor a fost unul crud, nemeritat pentru ea. Într-o seară a anului 1989, Nicholson a sunat-o şi a invitat-o la cină - pentru ca la desert s-o anunţe că a lăsat însărcinată o altă femeie. "Vorbele le-a rostit de parcă le-ar fi gândit bine înainte: Cineva va avea un copil..." "În povestea asta nu e loc decât pentru o femeie. Iar eu mă voi retrage", i-a replicat, îndurerată, Anjelica. Pentru ca la câteva zile după, să se ducă la el acasă şi... să-l bată măr. "Dumnezeule, Toots, m-ai învineţit pe tot corpul", s-a plâns Nicholson. "Să-ţi fie de bine. Ai meritat-o!", i-a răspuns Anjelica, iar în acel an, de Crăciun, el i-a trimis cadou brăţara cu perle şi diamante dăruită cândva de Frank Sinatra Avei Gardner. Jack i-a ataşat şi un bilet: "Perlele astea sunt de la porcul tău. Cu cele mai călduroase urări de Sărbători!". În ciuda umorului actorului, Anjelica a suferit cumplit, însă, când femeia respectivă - modelul şi actriţa Rebecca Broussard - a făcut nu unul, ci doi copiii cu Nicholson...

image

Foto : WENNRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}