Anna Faris, prima declaraţie după anunţul divorţului de Chris Pratt

16 august, 2017
'Passengers' film premiere, Los Angeles, USA   14 Dec 2016 jpeg

Acum o săptămână şi jumătate, anunţul despărţirii lor îi lua prin surprindere pe fani, după ce Anna Faris şi cel care i-a fost soţ timp de 8 ani, Chris Pratt, declarau pe reţelele de socializare că relaţia lor nu mai merge şi că au hotărât să divorţeze. Au încercat din greu să facă ca lucrurile să meargă ca la început, de dragul copilului lor, un băieţel de aproape 5 ani, Jack, însă a fost în zadar.

image

Dacă la doar o  săptămână de la această veste bombă, actorul din "Gardienii Galaxiei" era surprins cu zâmbetul pe buze şi foarte detaşat, cu copilul său în braţe, sau într-o dispoziţie de zile mari la Teen Choice Awards 2017, iată că acum vine şi declaraţia fostei sale soţii, prima după anunţul divorţului. Este adevărat că amândoi trec printr-o situaţie delicată căreia trebuie să-i facă faţă cu brio şi să rămână prieteni pentru a-şi creşte împreună copilul, iar Anna a ţinut să le mulţumească fanilor pentru sprijinul acordat în tot acest timp. Şi-a făcut puţin timp pentru a vorbi cu cei care o urmăresc pe reţelele de socializare:  "Hei, dragilor, vreau doar să vă mulţumesc pentru toată dragostea pe care am primit-o din partea voastră şi vă iubesc cu adevărat".

image

Fosta familie Faris-Pratt a luat cu asalt internetul la începutul acestei luni cu anunţul separării: "Cu tristeţe vă anunţăm că suntem separaţi din punct de vedere legal, am încercat mult timp şi suntem cu adevărat dezamăgiţi, fiul nostru are doi părinţi care îl iubesc foarte mult şi, pentru el, dorim să păstrăm această situaţie cât mai privată posibil. Încă ne mai iubim, ne vom preţui mereu şi vom continua să avem cel mai profund respect unul pentru celălalt ".

image

Şi Chriss a venit cu prima declaraţie  după despărţire, în momentul în care a urcat pe scena de la Teen Choice Awards pentru a-şi primi premiul:  "Mulţumesc, vă iubesc, ce onoare şi privilegiu să fiu aici la Teen Choice Awards ... Când am venit în Los Angeles, din Hawaii, aveam acest păr blond şi eram bronzat şi m-am întâlnit cu  un agent pentru că am vrut cu adevărat să fiu actor, iar el mi-a spus: "Wow. Frate, trebuie să faci surf", iar eu i-am răspuns afirmativ, prima dintre multele mele minciuni care m-au făcut să ajung unde sunt astăzi. Mulţumesc. Nu aş fi aici fără ajutorul stăpânului meu, Iisus Hristos.", a spus Chris ţinând în mână trofeul în formă de placă de surf.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg