Anna Lesko, dezvăluiri la "Ferma": "Trebuie să mă obişnuiesc cu ideea că este o luptă pe cont propriu"

3 noiembrie, 2020
3 anna lesko jpg jpeg

A trecut o săptămână fără eliminare, dar încărcată de trădare la Ferma, emisiunea difuzată la Pro TV! O săptămână în care ”o singură mână ridicată a reuşit să distrugă toate alianţele create vreodată”, aşa cum va sublinia Mihaela Rădulescu.

Concurenţii reintră în luptă: mai dornici să câştige titlul de fermier şef şi mai convinşi că atmosfera încărcată din Ferma nu va mai fi la fel ca înainte! Cum niciun concurent nu a plecat acasă săptămâna trecută, acum vom avea parte de un duel de fermier şef neaşteptat: toate fetele care nu au ocupat rolul, vor lupta! Într-o săptămână a matriarhatului, aşa cum o va numi Mihaela, fermierii vor schimba rolurile: băieţii vor găti şi fetele vor face treaba în curte!

2 fermierii din competitie jpg jpeg

Lupta pentru titlul de fermier şef va scoate la iveală urmele lăsate de aparenta trădarea pe care Anna Lesko a făcut-o în ochii foştilor ei aliaţi: Andrei şi George. După ce va simţi că nimeni nu o mai susţine, ea va spune: ”Trebuie să mă obişnuiesc cu ideea că este o luptă pe cont propriu. Mi-am dat seama cât de tare te întăreşte când inamicul e acolo”.

Va reuşi ea să treacă peste toate animozităţile din casă sau emoţiile o vor face să cedeze şi să piardă şansa de a conduce casa pentru următorul mandat? ”Sunt pregătit de orice, oricând”, declară Augustin Viziru care va sublinia că fermierii au înţeles că sunt într-un moment de cotitură al competiţiei şi că fiecare zi le poate aduce surprize care îi pot face să piardă tot, dacă nu sunt pregătiţi! Oare le-a citit Augustin atât de bine planurile colegilor lui sau anumite reacţii îl vor face să realizeze că tot ceea ce a notat despre ei poate fi uşor dat peste cap?Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg