Anna Wintour: infidelităţi şi datorii uriaşe - culisele mariajului ei ajuns la final!

26 octombrie, 2020
1 anna wintour png png

Vestea că doamna de fier a modei divorţează la vârsta de 70 de ani a scos în evidenţă faptul că Anna Wintour a reuşit să menţină atâţia ani atenţia publicului exclusiv asupra carierei sale - despre viaţa ei personală nu se ştie mai nimic!

Celebra jurnalistă, redactor-şef al revistei Vogue americane începând din 1988, a făcut istorie în lumea modei şi a inspirat pelicula "Diavolul se îmbracă de la Prada", impresionând celebrităţi şi fashioniste cu forţa imaginii sale şi asprimea personalităţii sale. Ceea ce se ascunde, însă, în spatele tabloului public nu este, însă, neapărat contrastant. Din contră: vestea că Anna Wintour divorţează, după 16 ani de mariaj, de Shelby Bryan, a scos la iveală lucruri neplăcute. Ceea ce ar explica şi faptul că Anna şi Shelby nu au mai fost văzuţi împreună în public de câţiva ani. "Sunt despărţiţi în fapt de mai mulţi ani", a dezvăluit pentru revista People un apropiat. 

Cei doi s-au cunoscut în 1997 la un bal de caritate în New York, dar la acea vreme, fiecare era căsătorit cu altcineva. Anna era măritată cu psihiatrul David Shaffer, cu care are doi copii: pe fiul Charles şi pe fiica Bee (care este căsătorită cu Francesco Carozzini, fiul regretatei Franca Sozzani, care a fost redactor-şef Vogue Italia). Bryan, era, la rândul lui căsătorit, aflându-se la al doilea mariaj  şi având deja patru copii. Aşa se face că relaţia lor a început ca o aventură, care a ajuns în tabloide în 1998, cuplul făcând vâlvă în lumea mondenă newyorkeză. Redactorul-şef Vogue şi milionarul Shelby Brian, antreprenor în domeniul telecomunicaţiilor, fondatorul Millicom International Cellular, erau amanţi! 

Urmăriţi avid de presă, cei doi şi-au încheiat mariajele fiecare în 1999, iar 5 ani mai târziu s-au căsătorit într-o ceremonie privată. Dar armonia se pare că nu durat decât până prin 2013. De atunci, spun unii apropiaţi, cei doi au început să aibă conflicte şi să se distanţeze. Una dintre probleme a fost că Shelby datora atunci statului 1,2 milioane de dolari, Anna temându-se că taxele lui neplătite îi vor afecta ei imaginea şi decizând astfel să se distanţeze de el. "Acela a fost începutul sfârşitului", dezvăluie un apropiat. Lucrurile au devenit şi mai complicate atunci când, simţindu-se abandonat de Anna în momentele grele, tocmai atunci când ar fi trebuit să-l susţină, Shelby şi-a găsit refugiu în prietenia păstrată cu fosta lui soţie, Katherine - cea pe care o părăsise pentru Anna şi cu care a început să petreacă din ce în ce mai mult timp, dând unora de înţeles chiar că regretă alegerea de a o lăsa pe Katherine pentru glaciala Anna. Nici Wintour nu a stat, însă, degeaba, stârnind suspiciuni prin apropierea ei de actorul Bill Nighy. Având tot 70 de ani, distinsul Nighy, cu care Wintour petrece foarte mult timp, este văzut de unii drept amantul ei... "Nu comentez subiectul, dar ştiu că circulă multe zvonuri despre mine şi Anna Wintour", a declarat Nighy în 2015. Aşadar, pentru cunoscătorii atmosferei din culisele acestui mariaj, vestea divorţului Annei Wintour nu a fost deloc surprinzătoare.Recente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg