Anne Hathaway a născut! Vezi ce sex are primul copil al actriţei

8 aprilie, 2016
Pregnant Anne Hathaway Out And About With Husband Adam Shulman jpeg

Actriţa în vârstă de 33 de ani trăieşte cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale. După ce luni întregi s-a luptat pentru a rămâne însărcinată, iată că acum îşi strânge în braţe primul născut.

Anne a născut pe 24 martie

Potrivit DailyMail.co.uk, Anne Hathaway a adus pe lume un băieţel de nota zece. Naşterea a avut loc 24 martie, însă cuplul a făcut publică vestea de-abia ieri.

Conform publicaţiei amintite anterior, Anne şi soţul ei, Adam Schulman, au ales deja un nume pentru primul lor copil, şi este vorba de unul tradiţional.

Reprezentanţii celor două vedete au anunţat că primul lor născut poartă numele de Jonathan Rosebanks Shulman.

Prietenii cuplului, care le-au stat aproape în această perioadă emoţionantă, au declarat că bebeluşul este perfect sănătos şi că cei doi părinţi sunt în culmea fericirii.

Evident, cum au trecut deja aproape două săptămâni de la naştere, atât bebeluşul, cât şi mama lui, au ajuns acasă, la reşedinţa cuplului din Los Angeles.

Prietenii au mai povestit că naşterea a avut loc la doar câteva zile după ce Anne a organizat ”baby shower-ului”, la care au luat parte prieteni apropiaţi, dar şi colegi de breaslă ai lui Anne, precum Matthew McConaughey şi soţia sa.

Anne şi Adam. Şi-au dorit foarte mult să devină părinţi.

Amintim că Adam şi Anne şi-au început relaţia amoroasă în noiembrie 2008. Şi cum relaţia lor a evoluat frumos, cei doi au decis să se logodească în noiembrie 2011. Nunta a avut loc un an mai târziu, mai exact pe 2 septembrie 2012, în Big Sur, California. În noiembrie 2015, cei doi au anunţat că urmează să devină părinţi.Recente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi