Anne Hathaway: "E uşor să te dezbraci la filmări!"

24 august, 2011

Serios? Anne cea cuminţică şi destul de conservatoare cu ţinutele pe care le afişează a declarat că e mult mai uşor să-şi dea jos hainele pentru un rol într-un film pe marele ecran decât să

Serios? Anne cea cuminţică şi destul de conservatoare cu ţinutele pe care le afişează a declarat că e mult mai uşor să-şi dea jos hainele pentru un rol într-un film pe marele ecran decât să reproducă accentul britanic!

Americanca de 28 de ani a făcut această declaraţie la premiera celui mai recent film al său, One Day, în care interpretează o tânără din Yorkshire. Astfel, lui Anne i-a fost mult mai la îndemână să se dezbrace pentru o scenă în care face baie complet goală, alături de actorul Jim Sturgess, decât să vorbească în dialectul personajului său. "Asta poate pentru că am mai multă experienţă să fiu dezbrăcată decât să mă prefac că sunt englezoaică", a explicat cu umor Hathaway. Ambiţioasă, actriţa a reuşit totuşi să-şi impresioneze colegii de platou, discutândcu tot timpul cu accent de Yorkshire. "La petrecerea de final, oamenii s-au speriat când am început să vorbesc din nou ca mine! Dar am fost puţin dezamăgită că n-am reuşit să visez cu accent britanic", a spus ea.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg