Anne Hathaway este însărcinată!

19 octombrie, 2015
Anne Hathaway jpeg

Vine barza în familia actriţei Anne Hathaway! Un apropiat de-al actriţei a anunţat în weekend că ea şi soţul ei, Adam Shulman, vor deveni părinţi.

image

După mai mulţi ani de încercări, iată că visul li s-a împlinit. Anne Hathaway este însărcinată cu primul ei copil, urmând ca la începutul anului viitor să nască. Vestea a venit din partea unui apropiat de-al actriţei care a mărturisit că Anne şi Adam sunt în culmea fericirii: "Încearcă de mai mult timp să aibă un copil şi este incredibil pentru ei că au primit această veste bună", a declarat sursa citată.

Însă, se pare că cei doi nu vor să vorbească despre acest lucru încă, temându-se că este prea devreme să dezvăluie cuiva această veste: "Deocamdată, ea şi Adam se bucură să păstreze micul lor secret". Ei bine, astfel de veşti nu rămân secrete la Hollywood, aşa că acum că am aflat nu putem decât să ne bucurăm pentru cei doi.

image

Primele zvonuri privind o sarcină în cazul lui Anne au apărut luna trecută, când Anne şi-a făcut prezenţa la un eveniment cu o burtă crescută.

Amintim că Anne Hathaway şi Adam Shulman sunt împreună din 2008 şi s-au logodit în noiembrie 2011. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2012, în cadrul unei ceremonii private, care s-a desfăşurat în California.

 Sursa foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate