Anne Hathaway, un ”leopard” sexy la show-ul de modă Valentino. Apariție rară alături de soț

27 ianuarie, 2023
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg

Anne Hathaway a avut o apariție superbă la prezentarea Valentino, unde a pozat alături de soțul său, Adam Shulman. Cei doi sunt foarte rar surprinși împreună la evenimente.

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (4) jpg

Ținuta Valentino a actriței este o poezie. Absolut magnific acest aspect de leopard, din cap până în picioare. Mesajul a fost primit: moda animal print revine în forță.

Anne Hathaway a încântat publicul cu apariția sa inedită de miercuri, de la Festivalul Modei de la Paris, prezentarea Valentino Haute Couture.

Starul de 40 de ani din celebrul film ”Diavolul se îmbracă de la Prada” a dat senzația că outfit-ul său este ca o a doua piele, atât de naturală a fost în leopard.

Motivul întregii ținute este leopardul: rochia minusculă, clutch-ul delicat, dresurile și pantofii. Părul castaniu și accesoriile aurii completează de minune look-ul glam al celebrei actrițe.

Soțul său este la fel de elegant, cu un palton gri pepit și cu o atitudine de învingător, după ce a cucerit-o pe superba Anne Hathaway.

Cei doi s-au căsătorit în 2012 și au doi fii: Jonathan, 6 ani, și Jack, 3 ani.

Vedeta din ”Diavolul se îmbracă de la Prada” şi-a făcut cunoscută dorinţa de-a deveni mamă pentru a treia oară în interviul oferit celor de la WSJ. "Ne-aş vedea pe mine şi pe soţul meu încercând din nou să facem un copil", însă drumul ei spre maternitate a fost întotdeauna presărat şi cu momente dificile.

Actriţa n-a ascuns nici în trecut problemele avute din cauza infertilităţii. “Voi, cei care experimentaţi infertilitatea şi tot iadul concepţiei, trebuie să ştiţi că n-a fost niciodată simplu cu sarcinile mele”, a ţinut să precizeze ea în 2019, pe Instagram. Hathaway a decis să-şi facă povestea cunoscută din simplul motiv de-a ajuta şi alte femei infertile să nu se mai simtă “atât de izolate”. Deţinătoarea Oscarului a mărturisit, pentru Daily Mail, cum se simţea atunci când afla despre sarcinile altor femei: “De fiecare dată când încercam să rămân gravidă şi nu reuşeam, altcineva reuşea să conceapă. Raţional vorbind, ştiam că n-o făcea special pentru a mă tortura pe mine, dar sincer vă spun că aşa simţeam”.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg