Anne Hathaway, un ”leopard” sexy la show-ul de modă Valentino. Apariție rară alături de soț

27 ianuarie, 2023
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg

Anne Hathaway a avut o apariție superbă la prezentarea Valentino, unde a pozat alături de soțul său, Adam Shulman. Cei doi sunt foarte rar surprinși împreună la evenimente.

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (4) jpg

Ținuta Valentino a actriței este o poezie. Absolut magnific acest aspect de leopard, din cap până în picioare. Mesajul a fost primit: moda animal print revine în forță.

Anne Hathaway a încântat publicul cu apariția sa inedită de miercuri, de la Festivalul Modei de la Paris, prezentarea Valentino Haute Couture.

Starul de 40 de ani din celebrul film ”Diavolul se îmbracă de la Prada” a dat senzația că outfit-ul său este ca o a doua piele, atât de naturală a fost în leopard.

Motivul întregii ținute este leopardul: rochia minusculă, clutch-ul delicat, dresurile și pantofii. Părul castaniu și accesoriile aurii completează de minune look-ul glam al celebrei actrițe.

Soțul său este la fel de elegant, cu un palton gri pepit și cu o atitudine de învingător, după ce a cucerit-o pe superba Anne Hathaway.

Cei doi s-au căsătorit în 2012 și au doi fii: Jonathan, 6 ani, și Jack, 3 ani.

Vedeta din ”Diavolul se îmbracă de la Prada” şi-a făcut cunoscută dorinţa de-a deveni mamă pentru a treia oară în interviul oferit celor de la WSJ. "Ne-aş vedea pe mine şi pe soţul meu încercând din nou să facem un copil", însă drumul ei spre maternitate a fost întotdeauna presărat şi cu momente dificile.

Actriţa n-a ascuns nici în trecut problemele avute din cauza infertilităţii. “Voi, cei care experimentaţi infertilitatea şi tot iadul concepţiei, trebuie să ştiţi că n-a fost niciodată simplu cu sarcinile mele”, a ţinut să precizeze ea în 2019, pe Instagram. Hathaway a decis să-şi facă povestea cunoscută din simplul motiv de-a ajuta şi alte femei infertile să nu se mai simtă “atât de izolate”. Deţinătoarea Oscarului a mărturisit, pentru Daily Mail, cum se simţea atunci când afla despre sarcinile altor femei: “De fiecare dată când încercam să rămân gravidă şi nu reuşeam, altcineva reuşea să conceapă. Raţional vorbind, ştiam că n-o făcea special pentru a mă tortura pe mine, dar sincer vă spun că aşa simţeam”.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg