Anne Heche a fost oficial declarată în moarte cerebrală. Organele actriței vor fi donate, conform dorinței sale

12 august, 2022
Anne Heche în moarte cerebrală jpg

Cele mai sumbre previziuni s-au adeverit. Anne Heche nu a putut supraviețui teribilului accident de mașină în care a fost implicată.

Impactul violent într-o casă a dus la explozia mașinii, iar actrița a fost în comă din 5 august. Acum, oficial, medicii au declarat-o în moarte cerebrală, iar organele îi vor fi donate, conform dorinței sale.

Anne Heche în moarte cerebrală (2) jpg

Fosta iubită a lui Ellen Degeneres a suferit arsuri grave, incompatibile cu viața. Un reprezentant al Annei Heche a emis recent un comunicat de presă, în care anunță că actrița americană este în comă, în stare critică, a suferit o leziune anoxică severă cerebrală și nu se aşteaptă ca ea să supravieţuiască.

Astăzi, a venit și confirmarea sumbră. Anne Heche va fi deconectată de la aparate, potrivit Dailymail.co.uk. Organele sănătoase ale actriței vor fi donate.

Anne Heche a izbit cu mașina violent o casă din Los Angeles, pe 5 august, după care autoturismul a explodat și a fost intubată, în comă. Imaginile care au făcut înconjurul lumii sunt teribile!

Anne Heche în moarte cerebrală (3) jpg

Nu se cunoaște dacă era sub influența anumitor substanțe, cert că i-au fost găsite în sânge, rămâne de stabilit, în urma anchetei, dacă a fost vorba doar de analgezicele administrate post accident. Cert este că în imaginile șocante de la locul accidentului lângă bordul mașinii este o sticlă de vodcă. S-a văzut cum mașina, un Mini Clubman, a fost arsă în mare parte.

Un filmuleț ne-o arată pe vedeta în vârstă de 53 de ani accelerând pe strada Mar Vista cu numai câteva momente înainte ca mașina lui Anne să se izbească de o casă, explodând apoi.

„Anne avea o inimă uriaşă şi i-a atins pe toţi cei pe care i-a întâlnit cu spiritul ei generos”, a continuat declaraţia familiei. „Mai mult decât talentul ei extraordinar, ea a dăruit bunătate. Va fi amintită pentru onestitatea ei curajoasă şi ne va fi foarte dor de lumina ei”.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg