Anthony Ciccone: "Sora mea, Madonna, e milionară, iar eu trăiesc pe străzi!"

24 octombrie, 2011
anthony ciccone 2052270 0e7cf22300000578 956 233x589 jpeg

Fratele reginei Pop a povestit unui ziar american cum se luptă cu sărăcia şi frigul, trăind din mila bisericilor şi a organizaţiilor caritabile, în vreme ce sora lui este una dintre cele mai bogate şi de succes artiste din lume.

Fratele reginei Pop a povestit unui ziar american cum se luptă cu sărăcia şi frigul, trăind din mila bisericilor şi a organizaţiilor caritabile, în vreme ce sora lui este una dintre cele mai bogate şi de succes artiste din lume.

Iarna trecută a petrecut-o sub un pod din localitatea Traverse City, statul Michigan, luptându-se cu degerăturile. Se adăposteşte în holul închisorii din oraş sau pe la hypermarket, pentru a se încălzi, şi se hrăneşte din mesele gratuite, împărţite săracilor de către biserică. Aşa trăieşte Anthony Ciccone, fratele Madonnei, de mai bine de un an, de când şi-a pierdut slujba la vinăria familiei, condusă de tatăl lor, Tony. "Practic, ai mei mi-au întors spatele atunci când am trecut printr-o perioadă grea. Mi s-a pus întrebarea asta de un miliard de ori: de ce sora mea este multimilionară, iar eu trăiesc pe străzi? Dar niciodată să nu spui niciodată. Asta i se poate întâmpla oricui (...) Nu am niciun venit. Trebuie să strâng sticle şi conserve ca să mai câştig un bănuţ. Un prieten şi-a pierdut toate cele zece degete de la picioare din cauza degerăturilor. Şi alţi câţiva au murit de hipotermie", a declarat Anthony (55) pentru ziarul local The Michigan Messenger, preluat de Daily Mail.

Ce poveste se ascunde în spatele acestui trist tablou? Cum de a ajuns Anthony să ducă aşa o viaţă? Dramatizează el lucrurile pentru a mânji numele Madonnei? În martie, Anthony a fost surprins într-un costum gri, la înmormântarea bunicii pe linie maternă (foto alăturat). Desigur, nu doar Madonna l-a uitat, ci întreaga lui familie, de vreme ce a lucrat la vinăria (cumpărată de diva pop în statul ei natal) care produce mai multe varietăţi de vin "Madonna". În vârstă de 80 de ani, Tony Ciccone conduce în continuare acea vinărie, alături de Joan, femeia cu care acesta s-a recăsătorit după ce mama Madonnei a murit de cancer în 1963. Aşadar, de ce a fost Anthony alungat de familie? Pare că fratele homeless are şi el o parte de vină şi că a spus doar jumătate de adevăr pentru ziarul din Michigan. E un scenariu care, desigur, nu o disculpă pe Madonna - însă e limpede că ceva e putred în familia Ciccone. O dovadă-n plus: în 2008, un alt frate al vedetei, Christopher, a publicat o carte, Life With My Sister, Madonna, în care a descris-o pe cântăreaţă drept manipulatoare şi obsedată de propria persoană (Madonna are 5 fraţi buni - Anthony, Martin, Paula, Christopher şi Melanie -, dar şi o soră şi un frate din cea de-a doua căsnicie a tatălui Tony - Mario şi Jennifer).

image

Foto: Reuters, Daily Mail/Barcroft MediaRecente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg