Antonela Roccuzzo, spectacol total în tribune. Cel mai mare fan al lui Lionel Messi este chiar soția sa

20 decembrie, 2022
Antonela Roccuzzo și Lionel Messi, Getty (9) jpg

Spectacolul din tribune oferit de Antonela Roccuzzo.

Dincolo de emoțiile fanilor Argentinei, a existat în tribune un suflet care a vibrat în același ritm cu Lionel Messi.

Este vorba de Antonela Roccuzzo, superba soție a celebrului fotbalist. Fotoreporterii nu au ratat ocazia și au surprins-o pe Antonela Roccuzzo în cele mai inedite ipostaze.

Punctul culminant a fost desigur duminică, când s-a jucat marea finală dintre Franța și Argentina. Antonela Roccuzzo a fost efectiv în delir după meciul de infarct care a tranșat câștigătoarea, în urma departajării loviturilor libere de la 11 m.

De asemenea, dubla lui Lionel Messi a făcut-o pe Antonela Roccuzzo să se dezlănțuie, iar imaginile sunt delicioase.

Alături de partenera de viață a lui Lionel Messi, în tribunele arenei Lusail Iconic Stadium s-au aflat atât famila, cât și prietenii megastarului argentinian, care a oferit spectacol total atât în timpul alocat jocului, cât și la loviturile de departajare.

Deși trăiește lângă cel mai cunoscut bărbat din lume, Antoanela, de profesie model, a ales să ducă o viață discretă. Iar iubirea lor a fost scrisă în stele.

Familist convins, Leo nu ţine prima pagină a tabloidelor cu petreceri răsunătoare şi cuceriri amoroase scandaloase. Însurat cu prima lui iubire, Messi a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca să n-o piardă definitiv pe Antonela Roccuzzo, cea de care se înamorase încă de la 5 ani. În 1992, când niciunul dintre ei nici măcar nu intrase la şcoală, Leo şi Antonella erau de nedespărţit.

La 9 ani, el i-a scris fetei de 8 ani prima scrisoare de dragoste, în care i-a făcut o promisiune de care a reuşit să se ţină ani mai târziu: „Într-o bună zi, tu şi cum mine vom fi iubiţi.” Cei doi tineri s-au despărţit când Lionel a plecat în Spania, iar ea s-a împăcat cu ideea că fotbalul e prioritar în viaţa lui şi şi-a găsit alt prieten. După şapte ani petrecuţi departe de casă şi de marea lui iubire, Messi şi-a luat inima-n dinţi şi a reluat legătura cu frumoasa şatenă. Abia în 2007 au reuşit să fie din nou împreună.

Convinsă că locul ei este lângă fotbalist, Antonella s-a despărţit de iubitul care n-a pierdut ocazia de-a încerca să devină cunoscut: „Antonella Roccuzzo m-a părăsit. Dar mă bucur că nu m-a părăsit pentru vreun amărât, ci pentru nimeni altul decât Lionel Messi”, a declarat acesta pentru orice ziar argentinian care i-a cerut părerea. Întocmai cum îi promisese încă de la 9 ani, La Pugla (n.r. Puricele) i-a devenit iubit. Doi ani mai târziu, cei doi amorezi şi-au făcut relaţia publică şi, după alţi trei ani, s-au căsătorit. Pe 30 iunie 2017, şi-au unit destinele în cadrul unei frumoase ceremonii organizate într-un hotel de lux din Rosario, orăşelul lor natal, în prezenţa a 260 de invitaţi. Şi de-atunci sunt din nou de nedespărţit.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia