Antonia a povestit despre copilăria ei în America VIDEO

8 februarie, 2016
Antonia jpeg

Cântăreaţa a deschis albumul cu amintiri pentru emisiunea Andreei Esca, de la Europa FM.

image

Invitată în prima ediţie din 2016 a emisiunii „La Radio cu Andreea Esca“, de la Europa FM, Antonia a avut surpriza să-l asculte pe tatăl sau făcându-i o declaraţie de dragoste necondiţionată, dar şi să se întâlnească cu mama ei în direct.

„Când aveam 5 ani, am plecat cu părinţii mei în Statele Unite. Aveam nişte prieteni acolo şi eu am făcut şcoala acolo din clasa întâi şi până în clasa a XII-a. Prima dată am stat în Utah, după care ne-am mutat în Nevada, în Las Vegas, când aveam 13-14 ani. Aveam prieteni acolo. Chiar ieri am vorbit cu singura prietenă care mi-a rămas de-acolo, din păcate. Am crescut cu ea, am cunoscut-o când aveam 9 ani şi ea 10, iar acum ea are doi copii. E foarte ciudat s-o văd aşa, deşi şi eu am doi copii“.

„Când am ajuns acolo, mi-amintesc că am avut mari emoţii, pentru că eram din altă ţară şi nu voiam să mă simt diferită. Uram lucrul ăsta. Mai erau şi alţi copii de altă naţionalitate, aşa ca mine, dar erau născuţi acolo. Eu ştiam engleză din România, dar tot mă simţeam diferit – deşi ei erau foarte prietenoşi cu mine. Iar un lucru care nu-mi plăcea, când stăteam în Utah, era să mi se spună Antonia. Nu suna ca Britney, Courtney, Kylie, nume americane. Şi unii erau răutăcioşi cu mine. Şi le spuneam: «Spune-mi Tony». Şi, după aia, când am ajuns în Las Vegas, erau mulţi băieţi care se numeau Tony, aşa că am revenit la Antonia, care era exotic şi era foarte cool să fii exotic“.

Prima apariţie pe scenă a avut-o când era în clasa a VI-a. „Când aveam vreo 12 ani, am luat parte la un Talent Show şi am cântat împreună cu două prietene de-ale mele o piesă de la Destiny’s Child“.

„Sunt singurul copil, nu mai am fraţi, iar părinţii mei erau stricţi. Iar eu mă ofticam, pentru că ştiam că sunt un copil bun, că-i spun unde mă duc şi la ce oră vin înapoi, dar nu mă lăsau să mă duc peste tot unde aş fi vrut. Mai ales în Las Vegas, unde devenise foarte periculos, pe când aveam 16 ani, când foarte mulţi copii mureau din cauza accesului facil la arme. La modul că te duceai la o petrecere şi te trezeai că ajungi împuşcat. Eu am avut doi prieteni care au fost răniţi, dar erau cuminţi, nu aveau legătură cu gaşca care avea arme şi care se răzbunau pe oricine. Era foarte periculos şi părinţii mei s-au speriat şi nu m-au mai lăsat să mai ies“.

Andreea Esca, Antonia şi mama acesteia, Denisa.

Referitor la acest aspect, Denisa, mama Antoniei a povestit la Europa FM cum a ajuns să-şi însoţească fiica la petreceri. „A venit şi mi-a spus: «Lasă-mă să merg la party», dar eu, pentru că eram îngrijorată de unde ar fi putut ajunge, am încercat să o fac să nu se ducă şi i-am spus: «Nu te duci sau mergi cu mine». Cum ea îşi dorea foarte mult să danseze a zis: «Whatever, hai cu mine». Era cunoscută în tot liceul drept fata care merge cu mama la party-uri”, a povestit mama Antoniei în emisiunea „La Radio cu Andreea Esca“.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}