Antonia e cea mai sexy poliţistă din noul film al lui BRomania, "Haita de acţiune"

20 februarie, 2023

În uniformă de agent, cu cătuşe la brâu şi cu pistolul pregătit, artista întruchipează visul obraznic al multor fani ai ei, în noua producţie românească a lui Matei Dima.

Haita de actiune Antonia, Matei Dima, Brumaru jpg

După succesul înregistrat cu „Teambuilding”, cel mai de succes film autohton, Vidra Productions aduce pe marile ecrane un nou proiect cinematografic ambițios, „Haita de acțiune”. Filmul, care îi are în distribuție pe Antonia, Anca Dinicu, Anca Dumitra, Alex Bogdan și Matei Dima, este o comedie de acțiune. 

Antonia interpretează rolul lui Oli, o poliţistă iritabilă, sătulă de misoginismul din jurul ei. Şi, chiar dacă e îmbrăcată cu cămaşă şi pantaloni şi e încheiată până la ultimul nasture de la gât, rămâne tot cea mai sexy poliţistă.

Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, însă el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Este luat la mișto de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat. Împreună cu Oli și Aurel, primul agent de circulație din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.

’’Haita de acțiune este cel mai complex film la care am lucrat până acum. Pe lângă umor bine scris, avem coregrafie și cascadorii și o gașcă de actori extrem de talentați. Am primit memo-ul, că „Teambuilding” a fost prea vulgar, anunț că Haita de acțiune va exprima și mai multă realitate de limbaj românească, în cel mai comic mod posibil. Deși am emoții înainte de lansarea fiecărui film, aici simt că publicul va fi plăcut impresionat”, spune Matei Dima, alias BRomania, care figurează pe afiş şi ca actor, şi ca producător.

Scris și regizat de Vali Dobrogeanu, noua comedie marca Vidra Producțions prezintă publicului românesc o distribuție diversă, cu tineri actori, unii deja cunoscuți și îndrăgiți, dar și câteva surprize. ’’Avem super chimie, am mai filmat împreună și pentru mine este esențial să am lângă mine oameni cu care rezonez, cu care pot comunica deschis. În plus, este o onoare pentru mine să fiu alături de atâția oameni talentați", spune şi Antonia despre colaborarea cu Matei Dima şi primul ei rol principal într-un film.

Din 21 Martie 2023, „Haita de acțiune” va fi in toate cinematografele din țară. Biletele sunt disponibile pe vivalavidra.com.Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg