Antonia e însărcinată cu copilul lui Alex Velea

25 iulie, 2014
1910004 10152152383971431 7326583069586923607 n jpeg

Era doar o chestiune de timp până ce această veste avea să devină reală, de vreme ce între cei doi artişti există o atracţie irezistibilă. Şi cum amândoi sunt divorţaţi acum, ce anume i-ar mai opri să formeze o familie?

Era doar o chestiune de timp până ce această veste avea să devină reală, de vreme ce între cei doi artişti există o atracţie irezistibilă. Şi cum amândoi sunt divorţaţi acum, ce anume i-ar mai opri să formeze o familie?

Mulţi nu credeau că Antonia şi Alex Velea chiar formează un cuplu, punând zvonul pe seama marketingului, menit să le ridice cota de piaţă.

Dar iată că idila lor începută vara trecută este cât se poate de reală, iar anul acesta a dat şi roade. Antonia este însărcinată în trei luni.

image

Confirmarea vine chiar de la Antonia, care a preferat să-şi anunţe fanii pe Facebook, mai înainte ca orice comentariu răutăcios din presă să-i strice bucuria:

„Trăiesc o perioadă frumoasă în viaţa mea pe care îmi doresc să o împărtăşesc cu voi, fanii mei, cei care m-aţi susţinut necondiţionat până acum. Vă mulţumesc pentru tot! Am o veste care îmi bucură sufletul şi care mă face să simt multă iubire după o perioadă foarte dureroasă şi dificilă din viatţ mea. Sunt însărcinată, iar anul acesta, Alex şi cu mine vom deveni părinţi. Sunt foarte fericită şi îmi doresc să simţiţi cu toţii cel puţin tot atâta fericire!“.

image

„Acest lucru nu schimba cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetiţa mea pentru care voi face orice să o am lângă mine şi să îmi petrec tot timpul cu ea. Îmi doresc ca viaţa să îşi urmeze cursul firesc atât pentru mine, cât şi pentru Vincenzo, să îşi găsească liniştea şi fericirea şi să ajungem la o decizie înţeleaptă, de comun acord, în ceea ce o priveşte pe fetiţa noastră, Maya. Şi ea are dreptul la fericire alături de noi doi, părinţii ei şi vom decide împreună ce este mai bine pentru ea“.

Felicitările n-au întârziat nici ele să apară, una dintre ele venind din partea unei colege de-ale lor de breaslă, Andreea Bănică, care a ţinut să-i felicite via Facebook: „Un copil este întotdeauna o veste minunată! Felicitări,Alex şi Antonia! Din suflet vă doresc să vă bucuraţi de el!“.

image

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg