Antonia nu a vrut să-l lase pe Alex Velea la „Acces Direct“? Artistul a dezvăluit ce sfaturi i-a dat iubita lui

28 august, 2018
simona gherghe si alex velea   acces direct 2018 jpeg

Simona Gherghe a început un nou sezon la cârma emisiunii „Acces Direct“, însă alături de ea se află o vedetă super cunoscută: Alex Velea.

Simona Gherghe şi Alex Velea, la debutul noului sezon „Acces Direct“

„Sunt emoţionat. Mi se pare o provocare. Şi îmi doream de mult o asemenea expunere“, a mărturisit Alex Velea la prima întâlnire cu telespectatorii „Acces Direct“, din postura de partener de prezentare al Simonei Gherghe.

Înainte să ia această hotărâre, Alex Velea spune că s-a sfătuit cu iubita sa, Antonia, şi cu managerul său. „Antonia mi-a atras atenţia că nu sunt prea punctual şi a încercat să mă convingă că acesta e un job şi că va trebui să vin în fiecare zi la serviciu”, mărturiseşte el, amuzat.

Pe parcursul primei ediţii a noului sezon “Acces Direct”, Alex Velea a avut parte de o serie de surprize pregătite special pentru el de echipa emisiunii. În platou au venit Dominic, unul dintre fiii săi, şi mama artistului, dar şi profesorul de matematică din şcoala generală. Iar Antonia, iubita sa, a intrat în direct, din Italia, unde se află în vizită la fiica ei, Maya, care îşi aniversează ziua de naştere. „Felicitări, iubire! Te iubesc! Succes!”, i-a spus Antonia iubitului ei.Recente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg