Antonio de la Rua mai vrea bani de la Shakira

4 decembrie, 2012

Nu e suficient că s-a făcut de râs cerându-i artistei columbiene daune materiale pentru că l-a părăsit. Acum, fiul fostului preşedinte al Argentinei vrea să răscumpere şi „daunele viitoare“.

Nu e suficient că s-a făcut de râs cerându-i artistei columbiene daune materiale pentru că l-a părăsit. Acum, fiul fostului preşedinte al Argentinei vrea să răscumpere şi „daunele viitoare“.

I-a fost iubit, timp de 11 ani, şi manager, vreme de şase ani. Acum vrea să se răzbune că a fost părăsit. El şi-a estimat „paguba“ la 100 de milioane de dolari, pe care Antonio de la Rua le cere cu dezinvoltură într-un tribunal din New York.

Ce bază are cererea sa? Ei bine, de la Rua susţine că a fost „principalul arhitect“ al planului de business prin care cântăreaţa columbiană a devenit un star mondial. Chipurile, de când Shakira şi-a concediat fostul manager, de la Rua a preluat această funcţie şi i-a adus un profit considerabil. Numai cu promotorul de concerte Live Nation, de la Rua a reuşit să obţină contracte în valoare de 300 de milioane de dolari.

Tot el susţine că, în 2010, când cei doi s-au despărţit, Shakira i-ar fi spus că „vor continua să fie parteneri de afaceri“. Însă, în octombrie 2011, starul pop le-a spus avocaţilor săi să încheie lucrurile cu „De la Rua, care nu era decât un angajat al ei“. De la Rua spune că nu a mai primit de atunci nici un ban din cei cuveniţi şi cere despăgubiri de cel puţin 100 de milioane de dolari.

Într-un caz separat, Shakira l-a dat în judecată pe De la Rua pentru delapidare, dosarul fiind depus în octombrie la o instanţă din Bahamas. De la Rua a negat aceste acuzaţii.

Foto: Reuters



Recente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg