Anunţul de ultimă oră al lui Dani Oţil! Matinalul se pregăteşte să fie tătic pentru prima dată

8 septembrie, 2021
1 otil1 jpg jpeg

Numără zilele până când va deveni tătic pentru prima dată. Gabriela îi va dărui lui Dani primul copil şi odată cu aceasta, şi cel mai frumos sentiment din lume.

Deja emoţiile sunt mari, atât pentru el, cât şi pentru soţia Gabriela Prisăcariu. Amestecate cu nerăbdarea, ele nu fac decât să îi ţină alerţi. Dani a vorbit la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, emisiunea pe care o prezintă, că nu mai e mult şi-şi vor ţine odorul în braţe.

Prezentatorul nu a menţionat data exactă, însă a ţinut să precizeze ce va face atunci când soţia lui va naşte. „Săptămâna asta s-ar putea să nasc. Nu spun exact momentul. Cred că vine toată presa din România. Am ales o clinică cu cârciumă peste drum. Acolo o să stau, că cică nu ai voie în interior”, a spus Dani Oţil.

Ultima parte a sarcinii este complicată pentru orice femeie. Gabriela şi-a ţinut fanii la curent cu evoluţia sa, dar a avut şi diverse controverse în online. Modelul le-a sfătuit de fiecare dată pe doamnele înflăcărate să nu se ambaleze prea tare, fiindcă fiecare e liber să facă aşa cum crede că e mai bine pentru copilul său. Cel mai recent subiect dezbătut fiind cel al înfăşării bebeluşului. Soţia lui Dani spunea că acest lucru nu este neapărat greşit, întrucât copilul se simte mai în siguranţă când este strâns, în primele zile de viaţă.

Înfăşat sau neînfăşat, primul născut al familiei Oţil este aşteptat cu nerăbdare atât de părinţi, cât şi de prietenii celor doi.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate