Anunţul făcut de Andra despre "Românii au talent", sezonul 11: "Sper ca oamenii să fie în asentimentul meu"

14 ianuarie, 2021
2 andra la romanii au talent jpg jpeg

După 10 sezoane în juriul Românii au talent, Andra a făcut anunţul!

Cântăreaţa a mărturisit că a reuşit să fie impresionată de concurenţii care au participat de această dată la show. Din 5 februarie, la PRO TV, va începe sezonul 11 Românii au talent, iar emoţia şi spectaculozitatea vor fi la dublu, deoarece show-ul va fi difuzat de două ori pe săptămână.

Andra, unul dintre juraţii cu cea mai mare vechime, a făcut câteva dezvăluiri despre sezonul care se anunţă a fi #unusiunu. Vedeta s-a declarat impresionată de entuziasmul concurenţilor, dar şi de numerele impresionante cu care aceştia s-au prezentat pe scena de la Românii au talent.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Andra (@andra)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andra (@andra)

”Acest sezon o să şocheze, pentru că oamenii au venit mai dornici ca niciodată să fie pe scenă, să îşi arate talentele şi pasiunile”, a declarat jurata. Ce a determinat-o pe Andra să acorde cele două Golden Buzz-uri din acest sezon?

Vedeta a mărturisit că s-a lăsat ghidată de emoţie şi de ceea ce a simţit la momentul respectiv. ”Sper ca oamenii să fie în asentimentul meu. Mi-am propus să apăs acest buton atunci când voi simţi emoţia pură, talentul care nu încearcă să fie altcineva”, a spus Andra. 

1 juriu romanii au talent 2021 jpg jpeg

Când începe show-ul "Românii au talent", sezonul 11. Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu şi Alexandra Dinu stau la masa juriului

Un an am aşteptat să-i revedem, iar de acum timpul nu mai are răbdare: sezonul 11 începe pe 5 februarie! Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu şi Alexandra Dinu i-au jurizat pe acei concurenţi care şi-au luat destinul în mâini şi au vrut să fie cunoscuţi celor de acasă prin talentul lor.

Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente de magie sau sport neaşteptate şi reprezentaţii nemaivăzute au reuşit să scrie povestea viitorului sezon. Pavel Bartoş şi Smiley au stat în culise şi i-au încurajat pe concurenţi înainte de intrarea pe scenă. Ca de fiecare dată, bucuria celor care au primit cel puţin 3 de DA şi au ajuns în etapa următoare a fost sărbătorită!

Vestea că din 5 februarie ne vom revedea a adus deja o mare bucurie! Aceasta este completată de faptul că în acest sezon... spectacolul este la dublu. Cel mai cunoscut show de divertisment revine cu 2 ediţii pe săptămână!Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg