Anunţul făcut de Irina Rimes: “În pandemie, am stat mult să mă gândesc’’

13 mai, 2021
1 irina1 jpg jpeg

Irina Rimes se întoarce la începuturi şi lansează o piesă specială, N-avem timp.

În ultimul an, artista recunoaşte că a reflectat intens asupra noţiunii timpului şi a analizat modul în care oamenii îl percep în contextul diverselor stări de spirit. Astfel s-a nãscut noul ei single, produs împreună cu Alex Cotoi.

“În pandemie, am stat mult să mă gândesc la noţiunea de timp, de ce timpul pare mai lung atunci când aşteptăm şi e mai scurt atunci când suntem fericiţi, de ce nu putem percepe timpul aşa cum este el, de ce ne supărăm pe el când ar trebui să ne supărăm pe noi, de ce avem aşteptări de la ceva ce nu putem controla. Aşa a apărut piesa N-avem timp. Împreună cu Alex Cotoi, am reuşit să o ambalăm frumos într-un context tipic mie, tipic Irinei de la începuturi. Trebuie să vă spun că îmi era dor de această Irină. Cumva, prin piesa asta am reuşit să mă întorc în timp”, a spus artista.

Irina Rimes a trecut peste divorţul dureros pe care l-a trăit şi iubeşte din nou. Artista s-a mutat în Franţa pentru marea ei dragoste.

 „Mi-am dat seama că mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-aş fi aşteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaştri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact aşa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez.

Poate că el este iubirea vieţii mele şi o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greşeli în viaţa personală, pe care le repet şi acum. Dacă aş mai avea 48 de ore de trăit, aş vrea sa fac s@# cu iubitul meu",  mărturisea Irina.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg