Anunțul făcut de Smiley: "E scumpă foc"

25 mai, 2022
sm8 jpg

Smiley se pregătește să urce pe scena Sălii Polivalente, pe 31 mai, la cel mai mare concert după trei ani.

Pe lângă emoții, ecrane uriașe, premiere tehnologice,  invitați-surpiză, piese recente și hituri, Smiley își dorește să aducă în premieră un moment „scump foc”, venit din viitor, din topurile pieselor de vară ce vin la pachet cu dans, distracție și nopți albe de vacanță.

„Îmi doresc să cânt în premieră pentru oamenii mei de la Sala Polivalentă piesa care aduce vara mai devreme. E scumpă foc”, o să vedeți și o să ascultați, dar sper să nu o și experimentați pe pielea voastră”, dezvăluie Smiley.

sm9 jpg

Cu emoții ca la prima întâlnire de dragoste după mulți ani, Smiley are și o rugăminte față de cei care îi vor fi alături la distracție: „Pentru mine va fi o revedere mult dorită și așteptată, o reconectare la oamenii mei de care mi-e foarte dor, un schimb de emoții care va completa ca impact și senzație spectaculozitatea scenei, a ecrenelor uriașe și a tehnologiei pregătite. O să simțim cu toții emoțiile vieții, vom trece împreună cu ajutorul muzicii prin bucurie, nostalgie, recunoștință, nebunie, viteză, distracție. Am o singură rugăminte către fiecare om care alege să-și ia bilet la întâlnirea cu mine: să aveți cu voi INIMA și atât! Ne va fi suficient și atât de bine!”, declară artistul.Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg