Anunțul lui Smiley, la doar câteva ore după nuntă. Artistul și Gina s-au bucurat de un eveniment fastuos

29 mai, 2023

O nuntă de poveste au avut în weekend Smiley, aka Andrei Maria, și aleasa inimii lui, Gina Pistol. Artistul n-a avut nicio reținere în a-și face evenimentul public, a stat de vorbă cu presa, dar după petrecere, Smiley are o rugăminte.

Nunta Smiley (1) jpg

Multă liniște și posibilitatea de a-și reface forțele și de a se bucura de mireasa sa și de micuța care le înseninează zilele.

După un adevărat tur de forță monden, când artistul a dat interviuri și imagini în timp real presei, pentru a-și bucura toți fanii, acum Smiley a conchis frumoasa poveste cu mulțumiri și un anunț așteptat: 

”Multumim tuturor si fiecaruia dintre voi in parte! Ne-ati facut ziua perfecta cu mesajele voastre, cu prezenta, cu zambetele, cu sustinerea!

Doamna Smiley, va mai fac un dans si azi???

@ivoweddingplanner, am inchis desfasuratorul, gata cu listele?

@nicubocancea, au mai ramas niste sarmale de la party, ca tare bine ne-ar prinde azi:)

@maramuraromania, s-a terminat tortul? Tot-tot, toate cele 5 etaje??? Nu mai avem pentru azi macar parterul?:)

@talentivity_, mai avem vreun interviu de dat? Nu? Atunci merg sa-i raspund lui Josephine, ca are multe intrebari despre ce am facut noi atatea ore dupa ce a plecat ea de la @iris_orangerie si de ce am ajuns asa tarziu acasa 😎

Noua familie Maria intra intr-o pauza vocala si de social media cateva zile pentru refacere! Scuzati linistea, va rugam, dar face bine din cand in cand. 😴”

Așadar, familia Maria se va bucura de câteva zile de liniște. Fotografiile de la nuntă sunt spectaculoase, iar evenimentul s-a desfășurat cu mare stil și bun gust.

Nunta Smiley3 jpg

„A fost odată ca niciodată un loc frumos, ca-n povești, plin de lumină, copaci, flori albe și mere verzi, de oameni dragi, mulți și buni și de multă veselie. Aici EU și TU sărbătorim că am devenit NOI. Te iubesc, @smiley_omul ! 🤍”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de șapte ani şi au împreună o fetiţă, Josephine. Înțelegem din postarea îndrăgitului artist că soția îi va purta de acum numele, rămâne de văzut când se va prezenta prima dată blondina cu noul nume: Gina Maria.

Vedetele s-au distrat pe cinste la petrecerea anului și cei doi au reușit un eveniment istoric: alianța Pro TV - Antena 1, două posturi rivale. Însă reprezentanții celor două trusturi s-au distrat pe cinste până dimineața!

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg