Anunţul neaşteptat al Lorei! De ce pleacă de la ProTV

11 iunie, 2021
1 screenshot 2021 06 04 at 09 50 54 png png

Lora devenise deja o prezenţă constantă la emisiunea ”Vorbeşte Lumea”, aşadar anunţul de azi a luat prin surprindere pe toată lumea.

După ce Adela Popescu a rămas însărcinată şi a decis să se retragă temporar pentru a avea grijă de ea şi de copil, Lora i-a sărit în ajutor lui Cove şi a revenit în echipa PRO TV. Însă se pare că de data aceasta, colaborarea este mai scurtă, iar Lora pleacă înainte de revenirea Adelei la cârma emisiunii.

În cadrul unui comunicat, PRO TV a anunţat că se desparte şi de Lora, dar că emisiunea continuă.

Pentru a arăta că despărţirea s-a produs în termeni amiabili, Lora le-a transmis fanilor mesajul său de adio.

”Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulţumesc!

A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineţii, în care am povestit şi în care m-aţi cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu ediţiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală şi afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbeşte Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteţi rămâne prin reţelele sociale”, a declarat Lora.  

Nu rataţi luni, o nouă ediţie Vorbeşte Lumea! Surprizele se vor ţine lanţ, iar distracţia va fi la cote înalte. Chiar dacă afară plouă, starea de vară e adusă de luni până vineri, de la 10:30, pe PRO TV!”

OK!Magazine a publicat recent un interviu exclusiv cu Lora, însă nimic nu anunţa această despărţire, însă artista mărturisea: ”Pentru mine a fost un an foarte aglomerat emoţional”.

”Am învăţat, de-a lungul anilor, să nu mai pun anumite lucruri la suflet sau să îmi gestionez mai bine stările acestea care mă afectează şi mă fac să-mi pierd din optimism şi din binele pe care-l simt. Ca orice om, am şi zile bune şi zile mai grele, dar asta nu înseamnă că stau să le contabilizez. Când sunt în direct, mă concentrez pe ce am de făcut şi pentru că fac asta cu drag, zâmbesc. Pasele proaste sunt alergice la zâmbete, cât despre nervi, nu ştiu dacă aţi observat, dar când nervii apar nu mă feresc să mi-i manifest. Poţi să-ţi descarci nervii şi prin râs, haz de necaz, sarcasm sau mici contre, atenţionări... Fanii mei de pe Facebook care mă urmăresc în dimineţile când fac live-uri ştiu prea bine.”, spunea Lora în interviul pe care ni l-a acordat. Îl puteţi revedea AICIRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg