Apariţie rară a cuplului Gosling-Mendes! Eva şi Ryan s-au ţinut de mână şi au demonstrat că iubirea lor e încă puternică

2 octombrie, 2017
Ryan Gosling and Eva Mendes arrive at TAO after the season premiere of SNL jpeg

Apar atât de rar în public, încât mulţi s-au întrebat, de-a lungul timpului, dacă mai formează sau nu un cuplu. Dar iată că, weekendul trecut, Eva şi Ryan le-au demonstrat cârcotaşilor că relaţia lor e la fel de puternică şi că nici vorbă de despărţire!

Ryan Gosling şi Eva Mendes

Ryan Gosling şi Eva Mendes şi-au făcut apariţia, sâmbătă noapte, la petrecerea SNL, din New York. Cei doi îndrăgostiţi s-au alăturat altor staruri de la Hollywood, precum Jay-Z, Beyonce, Alicia Keys, dar şi Scarlett Johansson, care, la rândul ei, a fost însoţită de noul ei iubit, Colin Jost, producător SNL.

Au participat la un afterparty

Revenind la Eva şi la Ryan, cei doi au sosit la bordul unui bolid de lux şi, însoţiţi de o armată de bodyguarzi, şi-au făcut intrarea în respectivul club ţinându-se de mână, asemenea oricărui cuplu îndrăgostit.

image

La acest eveniment, Eva a strălucit într-o salopetă elegantă, şic, dintr-un material preţios, care i-a pus în evidenţă siluetă perfectă. Şi-a completat outfitul cu o pereche de sandale negre, foarte înalte, care se prindeau de gleznă cu o baretă. La nivel de hairstyle şi make-up, Eva a mizat pe acelaşi look cu care ne-a obişnuit în toţi aceşti ani şi n-a dat greş!

Şi Ryan a avut un outfit şic, fiind coordonat la ţinuta partenerei sale de viaţă. El a purtat, totuşi, o ţinută mai casual, fiind compusă dintr-o pereche de pantaloni blue navy, un pulover cu motive abstracte, o geacă de blugi şi nişte pantofi maro. Un look potrivit pentru un after party şi destul de şic!

Sunt împreună din 2011

Amintim că Eva Mendes şi Ryan Gosling sunt împreună din 2011. Cei doi nu sunt căsătoriţi, deşi de-a lungul anilor s-a tot zvonit, şi au împreună două fetiţe: Esmeralda Amada Gosling (2014) şi Amada Lee Gosling (2016). Înainte de Eva, Ryan s-a iubit cu co-starurile Sandra Bullock şi Rachel McAdams. La rândul ei, Eva a avut o altă relaţie serioasă, cea cu George Augusto, care a durat din 2002 până în 2010.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg