Apariţie rară: Jack Nicholson şi fata lui, Lorraine! Cum arată ea?

17 decembrie, 2014

Respectatul star de 77 de ani a participat alături de fata sa de 23 de ani la o expoziţie de fotografie. "It's Just A Shot Away: The Rolling Stones In Photographs", din Los Angeles, şi asta este cu atât mai impresionant cu cât Jack apare foarte rar cu Lorraine.

Respectatul star de 77 de ani a participat alături de fata sa de 23 de ani la o expoziţie de fotografie. TASCHEN And David Bailey Celebrate "It's Just A Shot Away: The Rolling Stones In Photographs", din Los Angeles, şi asta este cu atât mai impresionant cu cât Jack apare foarte rar cu Lorraine.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.

Poate că suntem obişnuiţi să-l vedem pe actorul din “The Shining” şi„Batman” în imagini sobre, de neclintit, mai ales că rolurile sale au fost mai tot timpul complexe, obscure şi machiavelice, dar iată că-l vedem şi-n ipostaza de tată iubitor şi protector alături de fiica lui de numai 23 de ani, care s-a maturizat foarte frumos. Şi ea actriţă de profesie, tânăra de 23 de ani devine tot mai feminină cu timpul.

PIC: Jack Nicholson makes a rare appearance with daughter Lorraine: http://t.co/rp6hP731I3 — Us Weekly (@usweekly) December 17, 2014

PIC: Jack Nicholson makes a rare appearance with daughter Lorraine: http://t.co/rp6hP731I3

— Us Weekly (@usweekly) December 17, 2014

Tânăra fiica a lui Jack şi a Rebbecăi Broussard (actriţă şi model cu care starul de 77 de ani are doi copii, Lorraine şi Raymond) a avut roluri în „Fly Me to the Moon”, “World’s Greatest Dad”,”The Cottage”, “Room 105” şi tatonează cu regia, fiind regizorul unui film mai necunoscut, “The Instant Message” (2013). Lorraine a urmat cursurile Universităţii Brown şi şi-a luat diploma în Arte Literare. Mai jos, Jack şi fiica lui, în februarie anul trecut.

by

.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg