Apariţie rară! Leonardo DiCaprio, alături de tatăl lui în Paris

7 decembrie, 2015
leo dicaprio gettyimages 499941958 jpg jpeg

Pe cuceritorul star din aclamatul film “The Revenant”, care va avea premier ape 25 decembrie, avem deosebita plăcere să-l vedem şi cu alte persoane importante din viaţa sa, în afară de iubitele sale blonde şi fotomodel. Dacă până acum îl vedeam pe Leo DiCaprio fie singur, fie cu Kelly Rohrbach, fie cu prietenii în vacanţe de lux, de data aceasta e o mare surpriză să îl cunoaştem şi pe tatăl său.

Leonardo DiCaprio şi tatăl lui în stânga pozei. Cei doi nu seamănă absolut deloc!

Vorbim despre George Paul DiCaprio, un bărbat jumătate bavarez, jumătate italian – alură care se şi simte din aspectul său… deosebit – în vârstă de 72 de ani, de profesie scriitor şi editor de benzi desenate. Un artist chiar cunoscut în aria sa profesională! Leo (41) este singurul fiu al lui George cu Irmelin Indenbirken – care au divorţat  la scurt timp după naşterea celebrului actor.

Cei doi, însă, au făcut deliciul fotografilor, fiind o surpriză rară din partea actorului. Seniorul şi juniorul au avut, însă, aceleaşi expresii faciale!

Acum, preferatul nostru, despre care sperăm din tot sufletul să ia odată un Oscar, a apărut cu tatăl său la Summitul dedicate Schimbărilor Climatice la Paris – destul de departe de Hollywood – unde “primarii din Los Angeles, Berlin, Madrid, Johannesburg şi alte oraşe mari din lume s-au adunat vinery la Primăria din Paris pentru a discuta rolul lor în prevenirea catastrofelor climatic, dar atracţia serii a fost actorul Leonardo DiCaprio”, cităm din The New York Times.

Nu ştim încă ce trăsături fizice şi morale a moştenit Leo de la tatăl său, dar e o plăcere să-i vedem alături!

Celebru pentru activismul său puternic în protejarea mediului, acesta a urcat şi el la pupitrul summitului pentru a ţine un discurs. Asta, în timp ce DiCaprio Sr. l-a urmărit din public.

“Liderii lumii noastre sunt aici în Paris pentru a finaliza o înţelegere globală începută acum 20 de ani, penru a face în sfârşit ceva împotriva ameninţărilor schimbărilor climatice asupra planetei”, a spus cel mai fervent activist pentru protecţia mediului. “De data aceasta trebuie să fie ceva diferit, pentru că practic rămânem fără timp”, a mai spus DiCaprio Jr. pe podium.

În aceeaşi zi în care a vorbit la summit, blondul de 41 de ani a primit şi multe recenzii pozitive pentru rolul din “The Revenant” – care chiar i-ar putea aduce Oscarul râvnit de atâţia ani. Îi urăm succes!

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg