Apariții de milioane la Cannes pentru Andreea Cristea, influencerul român stabilit la Londra

24 mai, 2023

Andreea Cristea, influencerul român stabilit la Londra, a surprins presa internațională cu ținutele purtate anul acesta pe covorul roșu de la Cannes.

Andreea Cristea colaj jpg

După succesul înregistrat la cea mai recentă ediție BAFTA, unde a fost singura româncă de pe red carpet, Festivalul de la Cannes a reprezentat pentru cea cunoscută în mediul online drept Stiletto Shades un nou prilej de a se face remarcată în fața jurnaliștilor și a invitaților de pe Croazetă. Aceasta a purtat bijuterii de peste 1 milion de euro, semnate Place Vandome, și rochii prețioase.

Stabilită la Londra încă din timpul facultății, Andreea Cristea colaborează de mai mulți ani cu branduri de renume precum Dior, Givenchy sau Bvlgari. Invitată anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes, ea a luat parte la câteva premiere și petreceri exclusiviste.

Cea mai reprezentativă apariție a fost la premiera Club Zero, unde a purtat o ținută cu accente metalice semnată Philipp Plein, ce a cântărit nu mai puțin de 20 de kilograme, și pe care a accesorizat-o cu un set de bijuterii de la Place Vandome, ce valorează peste 1 milion de euro și care au peste 50 de carate. Pantofii aleși au fost de la René Caovilla. Pentru această apariție, Andreea a fost însoțită de bodyguarzi angajați special pentru a o păzi.

O altă premieră la care Andreea a luat parte a fost Firebrand, pentru aceasta alegând o rochie cu accente orientale, semnată de un brand couture din Liban, Azzi & Osta, și bijuterii cu diamante.

Petrecerea Campari a fost un nou prilej pentru Stiletto Shades să-și etaleze o ținută ce a făcut furori, de data aceasta mult mai sexy, o rochie transparentă de la Santa Brands, geantă Paco Rabanne și pantofi de la brandul ei preferat, René Caovilla.

image00024 jpeg

Ținutele Andreei Cristea nu au trecut neobservate, publicații precum Grazia, Vanity Fair, The Cut sau Pure People apreciindu-i stilul la secțiunea celor mai bine îmbrăcate prezențe de la Cannes.

Foto: arhiva personală



Recente pe Ok! Magazine

FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg
andreea marin 1024x567 1 jpg
shakira instagram jpg