Apariţii glamour la premiera “Our Brand is Crisis”: Amal şi George Clooney, un cuplu şic!

27 octombrie, 2015
amal si george our brand gettyimages 494393914 jpg jpeg

Se pare că un nou film laHollywood produs de marele George Clooney a avut premiera aseară şi stârneşte mari emoţii. Tematica este, cumva, politică, centrându-se pe ceea ce se întâmplă în spatele unei campanii – o ocazie excelentă de-a distra, amuza şi stimula intelectual publicul. Şi, cum Sandra Bullock e prietenă bună cu Clooney, dar şi o actriţă foarte talentată, o vedem în rolul lui Jane Bodine, care fusese scris iniţial în scenariu pentru un bărbat.

image

Umblă vorba pe net că proaspăt îndrăgostita Sandra (51) impresionează cu prestaţia sa din filmul “Our Brand is Crisis”, în rolul de consultant politic atras în jocurile campaniei pentru încă o dată, şi îl are alături pe Billy Bob Thorton, care arată foarte, foarte tânăr la cei 60 de ani! Acesta, însă, nu e niciodată pregătit să respecte dresscode-ul impus de red carpet, cum ar fi un costum. El a preferat blugi, pantofi sclipicioşi la fel ca şi cureaua impozantă şi un tricou negru. Ochelarii i-au conferit un look de rebel cool. Dar totuşi…

image

Revenind, din păcate, Sandrei Bullock i-a lipsit iubitul – chiiiipeşul Bryan Randall, fotograf şi model de profesie, la 49 de ani. Dar apariţia ei a atras atenţia, fiind mai fermecătoare ca oricând într-o rochie alb-negru de mătase, foarte romantică şi feminină, cu transparenţe uşoare, semnată J. Mendel. Glamour şi deloc pretenţioasă, actriţa a dat din nou dovadă de rafinament.

image

Dar senzaţia serii, pe covorul roşu, a fost Amal Alamuddin, devenită doamna Clooney anul trecut, şi regizorul de 54 de ani. Avocatul în drepturile omului de 37 de ani a strălucit la premieră, unde s-a lăsat fotografiată din plin alături de Clooney, cu care s-a afişat în mari tandreţuri. Dar şi rochia sa mini, foarte sexy şi revelatoare, a fost un motiv pentru care cuplul hot al Hollywoodului a fost în centrul atenţiei, pe covorul roşu. Amal a purtat o rochie mini în nuanţă pastel piersică, semnată Roland Mouret, accesorizând un clutch animal print şi pantofi metalici, stând mereu aproape de cavalerul ei, îmbrăcat într-un costum all black.

image


Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg