Ar fi sărbătorit nunta de argint. Ce spune soţia lui Steve Irwin, vânătorul de crocodili ?

9 iunie, 2017
steve and terri irwin 6048920 jpg jpeg

Au trecut aproape 7 ani de la moartea tragică a lui Steve Irwin, supranumit vânătorul de crocodili, iar soţia sa este de neconsolat. Terri Irwin nu a reuşit să depăşească momentul sau să-şi refacă viaţa şi încă se mai gândeşte cu tristeţe în suflet la răposatul său soţ. Ar fi implinit 25 de ani de la căsătorit şi acum ar fi sărbătorit nunta de argint alături de copiii Bindi (18 ani) şi Robert ( 13 ani).

image

Cu ocazia aniversării nunţii, Terri îi aduce un omagiu celui care a fost iubitul său soţ. Femeia ăn vârstă de 52 de ani a distribuit pe contul său de Twitter o fotografie alb negru de cuplu, cu Terri şi Steve sărutându-se cu o şopârlă pe cap, fotografie însoţită de un mesaj emoţionant, o combinaţie de dragoste şi durere în suflet: "Astăzi ar fi fost cea de-a 25-a aniversare a nunţii. Mi-e dor de tine atât de mult şi sunt recunoscătoare în fiecare zi pentru timpul pe care l-am petrecut împreună."

Steve Irwin a murit în mod tragic, în septembrie 2006, la vârsta de 44 de ani, în urma unei înţepături a unei pisici de mare. Terri şi soţul său s-au întâlnit pentru prima datp în octombrie 1991, când vânătorul de crocodili realiza un spectacol cu reptile şi se pare că a fost drgaoste la prima vedere. "Am fost absolut ameţită", a spus ea într-un interviu în 2006. "Acest om a fost un erou în viaţa reală. M-am îndrăgostit la prima vedere. Era atât de pasionat şi onest ... şi s-a purtat cu mine de parcă ne-am fi cunoscut dintotdeauna ". Steve şi Terri s-au căsătorit şase ani mai târziu şi au devenit părinţii a doi copii, fiica Bindi şi fiul Robert.

Foto: Twitter, Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG