Ar putea să le fie bunic! Ce sexy sunt acum fiicele adolescente ale lui Clint Eastwood (86)

5 august, 2016
morgan, francesa jpeg

Marele icon hollywoodian este actor, regizor, muzician, afacerist şi chiar politican – dar cel mai mândru este să fie tată. Nu de alta, dar să ne gândim că ultimul copil l-a făcut la 66 de ani! Clint Eastwood a şi fost un cuceritor, bifând zeci de relaţii, mariaje şi aventuri extraconjugale – de aceea, nu se poate stabili cu exactitate câţi copii are...

Oficial, marele regizor şi actor de 86 de ani este tatăl a 5 fete şi 2 băieţi – cel mai în vârstă copil este Kimber Tunis, în vârstă de 52 de ani, în timp ce mezina familiei este Morgan Eastwood, care nici nu a împlinit încă 20 de ani.

Morgan şi Francesca pe când erau mici

Dar în atenţia noastră a intrat nu doar Morgan, ci şi sora ei vitregă, Francesca, născută cu puţin înainte de ea – în 1993. Aşadar, îl avem pe fabulosul Clint Eastwood care, la etatea sa, ar putea să le fie şi bunic fiicelor sale – dar aşa funcţionează natura, are căile sale nebănuite de a-şi face loc acolo unde nu credeai.

În 2009, Clint şi soţia Dina, cu Francesca şi Morgan

Iar această Morgan de 19, respectiv Francesca de 22 de ani sunt mândria tatălui lor, căci au crescut la fel de frumos şi de repede precum ceilalţi copii ai săi. Şi la fel de curajoase precum el, căci chiar deunăzi, mezina familiei a ţinut să precizeze public că tatăl el nu este rasist – referindu-se la comentariile politice recente ale acestuia, menite să vină în apărarea candidatului pentru preşedinţia SUA, Donald Trump.

image

“Trăim într-o generaţie de momâi”, a comentat bătrânul Eastwood. “Toată lumea merge pe vârfuri. Vedem oameni acuzând alţi oameni că sunt rasişti şi tot felul de lucruri. Când eram mic, aceste lucruri nu se numeau rasiste”, a continuat el, stârnind uimire în rândul ascultătorilor. Fiica sa, Morgan, i-a sărit în ajutor pe Twitter: “Tatăl meu poate spune multe lucruri neplăcute, nu îi iau apărarea… DAR NU E rasist. A fost căsătorit timp de 20 de ani cu  o femeie (mama mea) care are origini afro-americane şi japoneze”.

image image

Dar ce face şi cine este această Morgan, care mai ieri umbla hai-hui prin lume, bucurându-se de o adolescenţă normală, chiar dacă tatăl ei este unul dintre cele mai respectate şi mai longevive staruri la Hollywood?

image

Tânăra de 19 ani are un minim background în cinema, graţie lui Clint, care a inclus-o de când era foarte mică în filmele regizate de el, precum Million Dollar Baby (2004) ori Changeling (2008), dar cel mai mult Morgan e cunoscută, alături de sora vitregă Francesca (22), dar şi de mama ei, Dina Ruiz (care a fost căsătorită până în 2014 cu Clint), prin reality show-ul de familie, “Mrs. Eastwood & Company”. Morgan se autoproclamă pe Instagram “iubitoare de film, pasionată de călătorii, de pugs, de cultura japoneză şi de odihnă”.

Dina cu Morgan, fiica ei naturală, şi Francesca

Cât despre Francesca, mai mare cu trei ani decât sora ei vitregă, este o blondă seducătoare, mult mai provocatoare şi mai implicată în showbiz decât Morgan şi o adevărată... bad girl.

image image

Blondina a venit pe lume pe 7 august 1993 şi aspiră la o carieră de actriţă, precum mama ei naturală, actriţa Frances Fisher. De asemenea, este şi model şi vedetă TV. Viaţa ei deja are parte de controverse: acum câţiva ani, a apărunt în reality show-ul familiei cu iubitul ei de pe atunci, Tyler Shields, arzând şi distrugând o geantă Hermes Birkin de 100.000$ - pentru care a primit ameninţări cu moartea şi atenţie negativă.

Cu mama ei, Frances Fisher

Una caldă, una rece: în 2013 a fost şi Miss Golden Globe. Cât despre viaţa ei personală, după despărţirea de Shields, s-a cuplat cu fratele lui Jonas Hill – Jordan Feldstein, cu care s-a şi căsătorit pe 17 noiembrie 2013 – ca după o săptămână să ceară anularea mariajului. V-am spus că avea doar 20 de ani pe atunci?

image image

Cât despre cariera de actriţă, Francesca Eastwood are mai multă experienţă decât sora mai mică. Blondina a apărut încă de când avea 2 ani în producţii mai ales televizate, iar în prezent a apărut în Outlaws and Angels. De fapt, blondina de acum ceva timp s-a transformat într-o roşcată seducătoare cu ochi albaştri şi pare să-l moştenească mult mai bine pe tatăl ei celebru decât Morgan.

image

Sunt aceleaşi două adolescente cu părinţi celebri care l-au adus pe Clint Eastwood şi la Coachella acum trei ani, stârnind uimire în rândul spectatorilor care nu ştiau foarte multe despre aceste fiice ale starului. Mai ales că cele două surori diferite şi care arată atât de bine, una fiind brunetă şi una blondă, au fost şi îmbrăcate mai… sumar.

image

Când tatăl lor nu era prin preajmă, s-au şi pozat pe Instagram: în short jeanşi minusculi, Francesca doar într-un sutien, iar Morgan cu un body dantelat. Pentru cine se întreabă cum de se înţeleg aşa de bine cele două surori vitrege, este pentru că Dina, mama lui Morgan, a avut-o sub aripa ei şi pe Francesca, pe care a crescut-o precum propria fiică. Cu toate că acum serialul nu mai rulează, conturile lor de socializare sunt pline de poze înduioşătoare de familie, chiar cu fraţii vitregi şi părinţii lor.

FOTO INSTAGRAM



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg