Ar putea Will Smith să-şi piardă Oscar-ul abia câştigat? Care este regulamentul Academiei de Film

28 martie, 2022
8 profimedia 0673503353 jpg jpeg

Gestul impardonabil al marelui actor ar putea să îl coste mult. Căci Academia are un anumit cod de ţinută şi un regulament.

Will Smith a produs stupoare cu gestul său neaşteptat de a urca pe scenă şi de a-l plesni pe Chris Rock, după ce acesta, în stilul său caracteristic, i-a spus soţiei lui Smith că o iubeşte şi că abia aşteaptă s-o vadă iar în ”G.I Jane”. Cu referire la lipsa părului, căci Jada suferă de alopecie. Ulterior, Smith a primit marele trofeu pentru Cel mai bun actor, pentru rolul său din "King Richard". Deşi Smith şi-a cerut scuze pentru comportament şi s-a împăcat cu Rock, care a ştiut foarte bine să gestioneze momentul, ar putea fi rugat să restituie valoroasa statuetă, au spus anumite persoane implicate în industria de film cotidianului ”New York Post”.

Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, care a înmânat premiile duminică, la Dolby Theatre din Los Angeles, are reguli stricte în codul său de conduită.

O sursă de la Hollywood a declarat pentru The Post după incident: „Practic, a fost un atac. Toţi am fost aşa de şocaţi în incintă, a fost atât de inconfortabil!”

„Cred că Will nu ar vrea să returneze Oscarul, dar cine ştie ce se va întâmpla acum?”

Smith a fost văzut după ce i s-a înmânat premiul foarte relaxat şi zâmbitor, în timp ce poza pe covorul roşu. Această recunoaştere majoră în Industria Filmului îi creşte cota vertiginos şi ar fi păcat să piardă trofeul doar pentru o toană de moment. Însă violenţa este impardonabilă, mai ales într-o astfel de incintă, la un eveniment atât de classy cum este Seara Decernării Premiilor Oscar. Şi într-o lume în care dorim să oprim războaie, ce exemplu oferă Will Smith? În orice caz, dacă va pierde statueta, probabil că acestă ieşire şocantă a sa va rămâne în istorie. Din punct de vedere legal, Smith este în afara oricărui pericol. Poliţia din L&A a declarat The Post că persoana care a fost agresată a refuzat să facă plângere, dar că departamentul de poliţie va fi gata oricând să ancheteze cazul dacă se va dori o plângere ulterioară.Recente pe Ok! Magazine

Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg