Ar renunța Pavel Bartoș la „Românii au talent” sau la „Vocea României”?

3 martie, 2023

Pavel Bartoș, în vârstă de 48 de ani, este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și prezentatori din România.

pavel bartos jpeg

El prezintă două dintre cele mai de succes formate de la Pro TV, e vorba despre „Românii au talent” și „Vocea României”. Recent, invitat la podcastul lui Speak, Pavel Bartoș a fost surprins de o întrebare neașteptată.

„La ce ai renunța, la Vocea României sau la Românii au talent? Ipotetic vorbind, să zicem că ești pus într-o situație în care trebuie să renunți la una din astea două. La care renunți, că ambele îți plac, le iubești”, s-a adresat cântărețul Speak către Pavel Bartoș, care s-a pus pe gânduri.

În final, el a oferit un răspuns: „Mamăăă, nu pot...amândouă îți oferă altceva, de care eu am nevoie. Normal că la prima vedere îmi vine, pentru că e mai pe mine și structura mea umoristică, știi, aș zice că la Românii au talent niciodată, pentru că e formatul fenomen. Dar pe de altă parte Vocea îți oferă cu totul altceva. E un alt tip de implicare.

Îți umple un gol, e alt tip de adrenalină, mai ales live-urile. Mie îmi plac live-urile de mor. Nu mi-e frică, pentru că îmi asum. Dacă fac o bâlbă, eu zic: „Oameni buni, e prima bâlbă din cele 38”. De fapt, cred că asta și iubește lumea la mine, tipul acesta de naturalețe pe care-l am. Eu sunt așa: 1,71, greutate fluctuantă, în funcție de Paște, Crăciun, pomana porcului, turnee”, a spus Pavel Bartoș.

Viața lui Pavel Bartoș dincolo de scenă

Şi-a pierdut tatăl când avea 16 ani, apoi şi mama, dar amintirea lor e tot timpul prezentă în sufletul lui, pentru că datorită lor e astăzi un om de succes. Pavel Bartoş trăieşte cu regretul că nu îi mai are pe cei dragi aproape.

„Tata a fost modelul meu în viaţă! De ce? Pentru felul în care avea grijă de familia noastră, pentru cum gestiona situaţiile. Cred că de două ori a ridicat palma la mine. Dar el avea un fel de fermitate, iar mama trebuia să aibă grijă de patru copii. Ei mi-au inoculat dorinţa de a avea o familie. Datorită lor iubesc să am familie. Am avut foarte multe lipsuri, dar nu le-am simţit, pentru că au avut grijă să am o copilărie extraordinară.

Mult timp, am stat şase persoane într-un apartament de două camere. Dar am avut o copilărie fericită. Din păcate, nu prea mai avem timp de cei din jur. Dacă îmi pare rău de ceva, e că n-am vorbit mai mult cu ai mei. Mă prindeau în timpul lucrului şi întrebam: «Da, mamă, e ceva urgent? Te sun eu după». Şi uneori trecea o zi sau două.”, spune Pavel Bartoş pentru Adevărul.

Foto: arhivă, FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg