Arată ca o umbră, iar acum şi-a amânat concertele din cauza unor simptome medicale neprevăzute. Ce se întâmplă cu Celine Dion?

21 octombrie, 2021
7 celine11 jpg jpeg

Problemele de sănătate au copleşit-o. Prestaţia lui Celine Dion din Las Vegas a fost amânată din cauza unor simptome medicale neprevăzute.

Artista de 53 de ani a postat pe reţele de socializare o declaraţie prin care anunţă că îşi anulează spectacolele programate în perioada 5 noiembrie - 21 noiembrie şi 19 ianuarie - 5 februarie.

„Celine s-a confruntat cu spasme musculare severe şi persistente care o împiedică să cânte . Echipa ei medicală continuă să o evalueze şi să o trateze ", se arată în declaraţie. „Cu toate acestea, simptomele pe care le întâmpină îi interzic participarea la repetiţiile în curs pentru noul spectacol”.

Cântăreaţa şi-a împărtăşit propriile gânduri despre amânarea spectacolului din Las Vegas. „Am inima zdrobită”, îşi începe Dion declaraţia. „Echipa mea şi cu mine am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni, iar faptul că nu poate fi văzut în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte”.

„Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas şi AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou teatru de ultimă generaţie ", a continuat ea. „Mă simt atât de rău că i-am  dezamăgit şi îmi pare rău pentru pe toţi fanii care şi-au făcut planuri să vină la Las Vegas”.

„Acum, trebuie să mă concentrez pe sănătate”, a adăugat artista din Canada. „Vreau să trec prin asta cât de repede pot”.

„Turneul mondial Courage” al lui Dion,  care a fost reprogramat anterior pe fondul pandemie de Covid 19,  va începe pe 9 martie. Cu toate acestea, nu este clar când show-ul ei, care urma să aibă loc la noul Resorts World Theatre din Sin City, va avea loc.

La începutul acestui an, o sursă a spus pentru OK! că vedeta a avut mult mai mult grijă de ea însăşi în 2020, că are o mentalitate optimistă şi că e gata să revină pe scenă.Recente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg