Are 38 de ani şi un trup atletic. Cine este diva care a pozat atât de sexy?

18 iulie, 2017
426F399100000578 0 image m 19 1500341119730 jpeg

Ea este cea mai sexy din familia Kardashian, fără intervenţii chirurgicale şi cu trei copii la activ. De când are un iubit mult mai tânăr, Kourtney Kardashian (38) arată mai din ce în ce mai bine, iar asta nu se datorează bisturiului sau vreunui tratament estetic chinuitor, ci unui stil de viaţă sănătos, cu mult spor, o dietă echilibrată şi un program riguros.

Este adevărat că are o mulţime de bani, dar nu a păşit pe urmele surorilor sale mai mici care şi-au dorit rezultate uimitoare în cea mai scurtă perioadă, Kim, Khloe şi Kylie fiind deja clientele fidele ale clinicilor de chirurgie estetică, în timp ce Kendall, model de top, este toată naturală.

Iar Kourtney nu arată bine doar îmbrăcată, ci şi în costum de baie, sau nud şi ne-a demonstrat asta în nenumărate rânduri, fie că a distribuit poze sexy pe contul său de Instagram, fie că a fost surprinsă de paparazzi la plajă, ori pe iaht, în cele mai decoltate costum de baie, care i-au scos în evidenţă formele voluptoase. Diva, mamă a trei copii, le-a arătat din nou fanilor săi că are cu ce se mândri, împărtăşind o serie de fotografii sexy, cu posteriorul la vedere, într-un slip brazilian, savurând o băutură pe malul oceanului.

Are 38 de ani, dar arată incredibil într-un costum de baie din două piese, cu şapcă şi ochelari de soare la ochi. Iar Kourtney nu se opreşte aici, ci le promite domnişoarelor care o admiră că le va dezvălui câteva dintre secretele corpului său perfect şi cum reuşeşte să se menţină în formă, într-un articol pe blogul său, material însoţit de o serie de fotografii cu ea nud.

image

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg