Are 52 de ani! Julia Roberts a apărut în costum de baie şi a făcut furori. Celebra actriţă are trup de fotomodel

7 februarie, 2020
1 julia roberts jpg jpeg

La 52 de ani, Julia Roberts face furori. Are un trup de invidiat, ca al unei puştoaice de 18 ani. Acum, s-a afişat fără jenă în costum de baie. 

O vedem mereu pe covorul roşu, la evenimente importante, poartă rochii elegante, lungi, dar în viaţa de zi cu zi e diferită. Julia Roberts a făcut furori de-a lungul anilor. Are o carieră impresionantă în actorie, a interpretat o muţime de roluri magistrale. Cine nu îşi aminteşte de "Pretty Woman"?

Iată că acum, celebra actriţă a apărut într-o ipostază diferită faţă de cea cu care eram obişnuiţi. Julia Roberts are o viaţă de familie minunată! Aceasta a apărut în Mexic, în vacanţă, alături de toţi cei dragi. Actriţa imediat s-a remarcat. A purtat un costum de baie minuscul, din două piese. La 52 de ani, nu s-a ascuns în spatele rochiilor largi, a costumelor de baie întregi, ci şi-a expus trupul. 

În imagini se poate observa cât de bine arată. Nici urmă de celulită, de vergeturi, Julia Roberts are trup de puştoaică. Probabil aceasta nu cântăreşte mai mult de 60 de kilograme, poate e atentă la alimentaţie şi sigur face sport. 

Priviţi imaginile din GALERIA FOTO!

Julia Roberts a vorbit despre cel mai jenant moment din cariera sa

Puţini au putut uita apariţia celebrei actriţe pe covorul roşu din anul 1999. Pe atunci, Julia participa la premiera filmului ”Notting Hill”, din Londra, şi afişa... păr la subraţ.

Amintindu-şi de cel mai jenant moment din cariera sa, Julia Roberts spune că a fost un accident, nicidecum vreo dorinţă de a face o declaraţie despre feminism, aşa cum fac tinerele actriţe din prezent. Ea a mărturisit că încă e torturată de acea amintire, de pe covorul roşu.Recente pe Ok! Magazine

cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg