Are cel mai mare posterior din showbiz. Vedeta care a şocat întreaga lume cu formele sale

7 martie, 2018
blac chyna png

Ea este femeia cu cel mare mare şi mai bombat posterior de peste Ocean şi a întrecut-o de mult pe cumnata sa, Kim Kardashian, la măsuri. S-a luat la întrecere cu divele din clanul Kardashian-Jenner la formele voluptoase şi Blac Chyna, fosta parteneră a lui Robert Kardashian Jr., a câştigat.

image

A vizitat recent cabinetul doctorului estetician, iar asta a ajutat la schimbare. S-a tunat cu o pereche de silicoane în fese, iar posterorul său este peste măsură de bombat. Cu toate acestea, chiar dacă arată inestetic, Blac Chyna se mândreşte cu formele sale căpătate cu ajutorul bisturiului. Recent a fost surprinsă la plajă în cel mai indecent costum de baie care îi lăsa la vedere fesele, dar şi bustul generos. A purtat un sutien împletit prin care se putea vedea totul şi o pereche de bikini cu şnururi în părţi care îi accentuau investiţia.

Starleta se bucură de nişte forme mai pronunţate ca niciodată, iar noua sa înfăţişare i-a lăsat cu gura căscată pe fani care s-au întrebat până unde va merge cu operaţiile estetice. Efectul este scontat pentru că nimeni nu-i face concurenţă, iar apariţia sa pe plajă nu poate fi trecută cu vederea. La cel mai recent shooting foto realizat în Malibu, bomba sexy în vârstă de 29 de ani a şocat cu alegerea costumului de baie, dar şi cu formele nefireşti. Voi ce spuneţi de această transformare?

Foto: Instagram, TwitterRecente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg