Are decolteul perfect la 44 de ani. Recunoşti artista?

19 iunie, 2017
miki k pital jpeg

În perioada 1999–2002, cunoştea faima la nivel naţional, scoţând pe piaţă nu mai puţin de trei albume muzicale care se aflau în toate topurile renumite de muzică. Ulterior, a încercat o carieră solo, cu care, de asemenea, s-a bucurat de succes. Totuşi, de câţiva ani, artista nu se mai află în lumina reflectoarelor.

image

Zilele acestea, Miki, căci despre ea este vorba, a acceptat propunerea hairstylist-ului Adrian Perjovschi de a participa la proiectul ”Transformări radicale by Jovsky Studio”, ocazie cu care am revăzut-o şi admirat-o.

image

Ajunsă la 44 de ani, fosta componentă a trupei K-pital arată la fel de bine precum o făcea acum 20 de ani, pe când se lansa în muzică. Miki se bucură de o siluetă fără cusur, având picioare tonifiate şi un decolteu generos, care ar face geloasă orice tânără.

image

Cât despre proiectul la care a luat parte, Miki a acceptat să-şi scurteze vizibil din păr şi să-şi schimbe culoarea. ”Simţea nevoia unei schimbări de look de foarte mult timp. M-au răsfăţat şi m-am lăsat pe mâna lor cu maximă încredere. Acest nou look îmi conturează faţa, îmi scoate în evidenţă culoarea ochilor şi mă face să mă simt extraordinar”, povesteşte Miki, care a renunţat la 15 cm de păr.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi explică cum a decurs întregul proces de transformare: “Am ales împreună cu colega mea, Ana Lita, nuanţa mai închisă şi cu vârfuri deschise pentru a păstra luminozitatea fără a avea un contrast mare. Nuanţele sunt tonuri calde în tendinţele acestei veri, nuanţe care se potrivesc de minune cu trăsăturile ei. Am tăiat aproximativ 15 cm din lungimea părului şi am optat pentru o tunsoare medie uşor texturizată care se aşează foarte uşor atât pe păr creţ, cât şi pe păr întins. Îi mulţumim lui Miki pentru încrederea acordată.”Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg