Are iubit sau nu? Andreea Raicu a vorbit cu sinceritate despre viaţa personală

15 aprilie, 2020
5 andreea raicu iubit 5 jpg jpeg

Andreea Raicu este discretă în aceea ce priveşte viaţa personală, dar iată că acum a făcut dezvăluiri. Are sau nu iubit? 

O lungă perioadă de timp, mulţi dintre fanii ei o întrebau când o să se căsătorească, când o să devină mamă. Uşor, uşor, Andreea Raicu i-a obişnuit cu felul ei de-a fi, de a vorbi foarte puţin despre viaţa ei dincolo de micul ecran, de camerele de filmat. 

Şi-a regăsit echilibrul, şi-a regăsit liniştea în urma unor ore întregi de meditaţii, unele chiar la mii de kilometri distanţă de România. Acum, cu o sinceritate debordantă, Andreea Raicu a mărturisit că este foarte fericită. Se simte împlinită, e mulţumită cu persoana sa, fără să fie într-o relaţie. Nu are un iubit.

"Eu însămi nu am un iubit şi înţeleg perfect dorinţa de a fi cu cineva, de a împărţi viaţă cu un om pe care să îl iubeşti, dar ce nu mai înţeleg acum e durerea care te împiedică să îţi trăieşti viaţă în lipsa unui partener. Ani de zile am aşteptat un bărbat care să îmi aducă fericirea.

Ani de zile nu am trăit aşa cum mi-aş fi dorit pentru că aveam nevoie de un bărbat care să mă împlinească. Ani întregi am crezut că e ceva în neregulă cu mine când nu eram într-o relaţie cu un bărbat. Ani de zile am stat într-o relaţie toxică doar că să nu fiu singură în acesta societate “care te vrea într-o relaţie”.", a povestit Andreea Raicu pe blogul său.

3 andreea raicu iubit 2 jpg jpeg

Ea a mai adăugat că îşi doreşte o familie, dar toate la timpul lor.

"În ultima vreme am tot fost întrebată dacă, pentru că gândesc aşa, îmi mai doresc totuşi să fiu într-o relaţie, dacă îmi doresc să îmi fac o families sau nu. M-a mirat pentru că nu am înţeles de unde venea această dilema. Faptul că mă simt bine cu mine nu înseamnă nici pe departe că nu îmi doresc o relaţie. Din contra.

Îmi doresc o relaţie cu care să fiu fericită şi nu am nevoie de o relaţie care să mă fac fericită! De fapt, asta e concluzia mea. Nu aştept pe cineva care să îmi dea fericirea, ci mi-ar plăcea să împart fericirea cu cineva. Pentru că experienţă îmi spune că a avea un iubit nu e sinonim cu a avea fericirea!" 



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg