Are o armă secretă! Pe cine mizează Johnny Depp în lupta cu Amber Heard

14 februarie, 2022
3 john1 jpg jpeg

Johnny Depp a angajat-o pe faimoasa avocată Kathleen Zellner în bătălia cu  Amber Heard.

Johnny Depp mizează pe o armă puternică împotriva fostei sale partenere de viaţă, Ambear Heard. Kathleen Zellner, proeminenta avocată care a lucrat pentru a anula condamnările greşite, s-a alăturat echipei sale juridice.

Mişcarea vine după ce starul din „Piraţii din Caraibe” a pierdut un proces de calomnie la Londra, împotriva unui jurnalist care a scris despre el că îşi bate soţiile. În martie, lui Depp i s-a refuzat permisiunea de a face apel împotriva deciziei.

Dar Depp a dat-o în judecată şi pe Heard în SUA pentru un articol de ziar în care actriţa spune că a fost agresată.

Zellner a confirmat că va face parte din echipa lui Depp „Mi-am petrecut ultimii peste 30 de ani apărând persoane care au fost acuzate în mod fals de fapte greşite. „Îl adaug pe Johnny Depp pe această listă şi să mă alătur echipei sale care l-a susţinut atât de eficient”.

Zellner se alătură echipei lui Depp – care îi include pe Adam Waldman şi Benjamin Chew – în timp ce actorul poartă un process de calomnie în valoare de 50 de milioane de dolari împotriva lui Heard în State Unite.  Depp, în vârstă de 58 de ani, a dat-o în judecată pe Heard, în vârstă de 35 de ani, în Virginia  pentru un articol din 2019 din Washhington Post , în care actriţa spune că a fost victima violenţei domestice, dar despre care el susţine că este doar un atac calomnios la adresa sa. Deşi numele lui Depp nu apare în articol, el insistă că este vorba despre el, deoarece Heard a susţinut anterior că s-a ales cu vânătăi la nivelul feţei şi cu nasul rupt  în timpul unui atac din 2015. Depp neagă că a agresat-o pe Heard şi speră să dovedească că fotografiile pe care actriţa le deţine, şi în care apare bătută, sunt false. Printre clienţii de seamă pe care Zellner i-a reprezentat se numără şi Steven Avery, care a făcut subiectul serialelor Netflix din 2015 şi 2018 „Making a Murderer”.Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia