Aretha Franklin şi-a început viaţa sexuală la 11 ani, iar la 12 ani aştepta deja primul copil. Tatăl artistei organiza orgii sexuale

19 octombrie, 2020
1 aretha jpg jpeg

A cucerit milioane de oameni cu muzica ei, dar viaţa ei furtunoasă a atras la fel de mult atenţia.

Aretha Franklin a trebuit să înveţe să devină adult mai devreme decât o fac majoritatea oamenilor. Artista a avut primii doi băieţi când ea însăşi era o copilă, respectiv la 12 şi 14 ani.

În ciuda faptului că Franklin a păstrat tăcerea asupra vieţii sale private, au fost făcute publice câteva detalii. În cartea sa, Respect: The Life of Aretha Franklin, David Ritz scrie că, deşi artista nu a confirmat oficial cine era tatăl fiului ei mai mare, se spune că ar fi avut o relaţie cu colegul ei de şcoală Donald Burke. Adevărul nu a fost aflat niciodată. Ba mai mult, când Aretha a rămas însărcinată, reputaţia tatălui ei i-a făcut pe mulţi să susţină că el era, de fapt, tatăl bebeluşului.

stanga
dreapta
2 aretha jpg jpeg
3 aretha2 jpg jpeg

Ritz spune că Aretha şi-a început viaţa sexuală la o vârstă fragedă datorită tatălui ei Clarence "C.L" Lewis . Acesta era un predicator de evanghelie „promiscuu”  care găzduia orgii la biserica sa, numită de Ray Charles „circ sexual”.

Mediul acela în care a crescut a făcut-o pe Aretha să aibă un apetit sexual ridicat şi să treacă direct la maturitate.

Aretha a născut primul copil la 12 ani, apoi s-a întors la şcoală pentru a-şi continua studiile. Potrivit profesorilor ei, Franklin era o elevă bună şi o fată inteligentă. 

La doi ani de la naşterea primului ei fiu, Clarence, Aretha şi-a întâmpinat al doilea copil, pe Edward. Nu i-a fost uşor să crească doi copii când se pregătea să dea piept cu adolescenţa, dar a reuşit. În această perioadă l-a cunoscut pe cântăreţul Sam Cooke, care i-a spus mai târziu lui Ritz că s-a bucurat de mai mult decât vocea ei legendară când i s-a alăturat o noapte într-o cameră de motel din Atlanta

„Îmi doream să ies şi să stau cu prietenii mei. Aşadar, aş vrut să fiu în două locuri deodată. Bunica mea m-a ajutat foarte mult, la fel şi sora mea şi vărul meu”.

Aretha a renunţat la şcoală şi a căzut în braţele lui Ted White, un renumit proxenet. Fratele ei, Cecil, i-a spus biografului: „Aretha a vrut să ajungă cântăreaţă prin cel mai rău mod posibil”.

White, „a văzut ceva în Aretha”, care devenise soţia sa când avea 19 ani, şi a ajutat-o să obţină succesul. Aretha a născut al treilea băieţel, pe Ted White JR, dar era departe de a fi fericită. Ritz a dezvăluit că artista a început atunci să se refugieze în alcool,  iar pentru a amorţi durerea căsătoriei ei nenorocite.

Apoi, la un concert în Georgia, în 1967, solista şi-a rupt braţul în timp ce ieşea de pe scenă

Franklin a depus mult efort pentru ca lumea să nu îi afle povestea. În cartea sa, Ritz scrie că se ştia despre ea că este o victimă a violenţei domestice. Aretha nu dorea însă ca oamenii să se gândească la ea ca la o victimă, aşa că nu i-a plăcut când toate aceste lucruri au început să iasă la suprafaţă.

Nu-i plăcea imaginea de femeie bătută şi nu voia să fie văzută ca o figură tragică a muzicii blues, pe care o promova. Voia să se ştie că are o căsnicie de poveste.

În ciuda necazurilor sale, Aretha a rămas lângă soţul său. Aretha l-a dat afară pe White în 1968, dar problemele cu băutura s-au înrăutăţit.

Pe măsură ce cariera ei creştea, artista devenea o cu totul altă persoană. Uneori, îşi trata iubiţii ca pe propriii servitori.

3 aretha2 jpg jpeg

În 1969, Aretha a rămas însărcinată cu al patrulea copil al său, în urma iubirii pe care o trăia cu managerul Ken Cunningham, care a invitat-o ​​să locuiască cu el. Ea l-a născut pe Kecalf Cunningham în martie 1970.

În 1977, Aretha s-a îndrăgostit de actorul Glynn Turman, iar un an mai târziu se căsătoreau. După şase ani, în 1984, Aretha şi Gylnn au divorţat. „Am făcut parte din acea generaţie de tinere cântăreţe care şi-au timpul pe care ar fi trebuit să îl dedice copiilor pentru a-şi urma cariera. Am făcut-o cu bună ştiinţă”, spunea ea.

Aretha a renunţat la scenă  în 2017, pentru a petrece mai mult timp cu familia. Înainte de această decizie, Franklin şi-a lansat ultimul album. A încetat din viaţă la vârsta de 76 de ani, după o bătălie de durată cu cancerul pancreatic. În momentul morţii, avea o avere de 80 de milioane de dolari.

Cântăreaţa nu le-a lăsat nimic copiilor şi nu şi-a făcut testamentul. A fost un  şoc pentru toată lumea, iar asta pentru că are un fiu cu nevoi speciale, care are nevoie de sprijin pentru întreaga sa viaţă.Recente pe Ok! Magazine

283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg