Ariana Grande s-a logodit cu un bărbat pe care de-abia îl cunoaşte

12 iunie, 2018
pete ariana jpeg

A avut o relaţie de doi ani cu Mac Miller, însă s-a dovedit a fi una fără viitor. La foarte puţin timp de la despărţirea de acesta, Ariana Grande s-a cuplat cu Pete Davidson, care, după doar câteva săptămâni, a convins-o să meargă la altar cu el.

Ariana şi Pete s-au logodit după 4-5 săptămâni de relaţie

Aşa e în dragoste! Nu se ţine cont de coordonate! Cel puţin asta ne spune Ariana Grande, care i-a acceptat cererea în căsătorie lui Pete Davidson, după doar câteva săptămâni de relaţie. ”Fac o pereche perfectă. Nu se grăbesc la altar, totuşi. Prietenii lor sunt chiar încântaţi de cuplul lor şi-i sprijină. În plus, mamele lor s-au întâlnit deja. Şi cei doi au fost foarte deschişi vizavi de relaţia lor chiar de la început, pe social media. Sunt foarte îndrăgostiţi.”, a declarat o sursă din anturajul artistei.

Chipurile, Pete a cerut-o în căsătorie pe artista de 24 de ani săptămâna trecută, când aveau doar o lună de relaţie. De atunci, cei doi sunt în culmea fericirii şi spun, în stânga şi-n dreapta, că se vor căsători.

Şi-a arătat inelul în fotografie cu fratele şi mama sa

Nu vrem să fim cârcotaşi, dar abia aşteptăm s-o vedem pe asta! Nu de alta, dar, de regulă, ce începe furtunos, se cam încheie la fel! Cât despre inel, Pete nu s-a zgârcit! Ariana poartă pe deget un inel cu un diamant imens.Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg