Ariana Grande şi Dalton Gomez s-au căsătorit. Cine e alesul artistei

18 mai, 2021
1 ariana1 jpg jpeg

„E adevărat, s-au căsătorit”, a confirmat reprezentantul lui Grande exclusiv pentru People.

"Ceremonia a fost una intimă şi a reunit mai puţin de 20 de persoane. Camera era dominată de dragoste. Cuplul şi cele două familii nu puteau fi mai fericiţi".

Evenimentul  a avut loc la casa cuplului din Montecito, California. "Atât Ari, cât şi Dalton iubesc Montecito. Ei petrec mult timp acolo", a spus o sursă pentru People. „Pare firesc că şi-au unit destinele la frumoasa şi istorica vilă”.

Grande, în vârstă de 27 de ani, şi-a anunţat logodna cu Gomez, un agent imobiliar în vârstă de 25 de ani, în decembrie, când a postat o fotografie cu inelul primit. Au început să se întâlnească în ianuarie 2020 şi au petrecut pandemia la casa ei din L.A. Artista a împărtăşit o colecţie de fotografii personale cu Gomez la începutul lunii aprilie. "Inima mea, mulţumesc foarte mult pentru că eşti aici!", a scris ea în dreptul pozelor pline de romantism.

Declaraţia a venit la aproximativ o lună după ce cuplul a fost surprins într-o în timpul unei întâlniri în Los Angeles. Solista şi Gomez au ales în tot acest timp să îşi păstreaze relaţia departe de lumina reflectoarelor. Cu toate astea, Dalton a apărut şi în videoclipul artistei cu Justin Bieber, „Stuck with U” .

"Familia lui Ari este foarte fericită. Toată lumea îl iubeşte pe Dalton. Este minunat", a spus o persoană din anturajul solistei.Recente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg