Arnold Schwarzenegger a trecut prin a patra operație la inimă

27 martie, 2024

Poate că încă își sfidează vârsta, însă Terminatorul are o problemă majoră de sănătate pe care a moștenit-o de la mama lui.

„Am făcut o operație pentru a deveni un pic mai mult o mașină”, a glumit Arnold.
„Am făcut o operație pentru a deveni un pic mai mult o mașină”, a glumit Arnold.

La cât de fit și de activ este, nici n-am fi bănuit că Arnold Schwarzenegger a trecut printr-o a patra operație la inimă, pentru montarea unui stimulator cardiac. El însuși a transmis că a suferit o nouă intervenție.

Până la vârsta de 76 de ani, celebrul actor de origine austriacă a trecut deja prin trei operații pe cord deschis, despre care a povestit în podcastul său, „Arnold's Pump Club”: „Lunea trecută, am făcut o operație pentru a deveni un pic mai mult o mașină: mi s-a pus un stimulator cardiac. În primul rând, vreau să știți că mă simt grozav. Am avut intervenția luni, iar vineri eram deja la un eveniment de mediu alături de prietena mea, Jane Fonda. Nimeni nu ar fi putut spune că așa mi-am început săptămâna".

Problema nu este, însă, una nouă, Arnold Schwarzenegger moștenind de la mama sa un defect cardiac, care îl obligă să facă anual un control complet la inimă. Primele două operații le-a făcut în 1997, când i-au fost înlocuite valva pulmonară și cea aortică. În 2018 și 2020 a trecut din nou prin același fel de intervenții. Din păcate, însă, țesutul care s-a cicatrizat în urma operațiilor a avut ca efect apariția bătăilor neregulate ale inimii.

„Am rămas sub supraveghere medicală și merg anual pentru a vedea cum e inima mea. Asta e viața cu un defect genetic al inimii, dar nu mă veți auzi plângându-mă", a mai spus el. „Nu-mi pot face antrenamentul serios în sala de sport pentru o vreme, dar luna viitoare voi fi gata 100% pentru noul sezon FUBAR", a precizat el plin de optimism.

În încheiere, speră ca povestea lui să îi inspire și pe alții să se ocupe de sănătatea lor și să-și asculte medicii, nu cum a făcut mama sa, care a refuzat operația de înlocuire de valvă și a murit în 1998 de insuficiență cardiacă.

FOTO: Instagram, Profimedia, ShutterstockRecente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg