Arnold Schwarzenegger, la două săptămâni de la operaţia pe cord deschis: "Încă nu mă simt minunat"

13 aprilie, 2018
arnold jpeg

Cu două săptămâni în urmă, Arnold Schwarzenegger era supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, pe cord deschis. Starul în vârstă de 70 de ani a ajuns pe mâinile specialiştilor după câteva complicaţii medicale. Starul, fost guvernator al statului California, se internase la un spital din Los Angeles pentru a i se înlocui o valvă la inimă, dar, în urma acestei proceduri, actorul a suferit complicaţii.

image

Schwarzenegger a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, operaţia fiind un real succes, prima declaraţie a actorului fiind o replică celebră din filmul Terminatorul: „M-am întors!”. Acum, Arnold vorbeşte despre starea lui de sănătate, în primul video de după operaţie. Actorul admite că nu se simte minunat după recenta intervenţie chirurgicală pe cord deschis. Într-un video distribuit pe Twitter, el le-a mulţumit fanilor pentru sprijinul acordat şi pentru încurajări: "Vă mulţumesc foarte mult pentru toate urările  şi pentru toate mesajele, apelurile telefonice şi e-mailurile pe care le-am primit de la voi, oamenii din întreaga lume. Apreciez mult şi sunteţi foarte buni."

Şi în timp ce starul de la Hollywood a dezvăluit că recuperarea merge bine, a ţinut să precizeze că nu este complet sănătos. "Voiam doar să ştiţi că mă simt mult mai bine. Nu pot spune - chiar şi cu atitudinea mea pozitivă - că mă simt minunat, pentru că încă nu mă simt minunat. Minunat este la un nivel complet diferit. Dar mă simt bine", a continuat Arnold.

Foto: TwitterRecente pe Ok! Magazine

Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}