Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver şi-au finalizat divorţul după 10 ani. Ce avere au de împărţit

29 decembrie, 2021
5 maria14 jpg jpeg

După un deceniu de la despărţire, Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver sunt oficial divorţaţi.

Divorţul a fost mediat de un judecător privat care a semnat documentele finale la începutul acestei luni, relatează TMZ. Cu toate acestea, potrivit publicaţiei, actul de divorţ trebuia introdus în sistem de către un judecător oficial, ceea s-a întâmplat ieri dimineaţă.

 Divorţul a întârziat atât de mult din cauza proprietăţilor pe care cei doi le deţin. Deşi detaliile finale sunt confidenţiale, TMZ raportează că cei doi au de împărţit o avere de 400 de milioane de dolari.

Arnold şi Maria, care s-au căsătorit în 1986, nu aveau un acord prenupţial în vigoare.

Începutul sfârşitului pentru Schwarzenegger a venit  în 2015. Atunci s-a descoperit că Arnold, în vârstă de 74 de ani, a conceput un copil, pe Joseph Baena, acum în vârstă de 24 de ani, cu fosta menajeră a familiei, Mildred Baena, în vârstă de 60 de ani. Fostul guvernator al Californiei a ascuns timp de 15 ani că este tatăl lui Joseph. Mildred a susţinut până în că 2011 că băiatul este fiul fostului ei soţ, Rogelio Baena.

Asemănarea lui Joseph cu tatăl său a determinat-o pe Maria, în vârstă de 66 de ani, să o întrebe pe Mildred despre paternitatea fiului ei. În cele din urmă, femeia a mărturisit adevărul corespondentului NBC News.

La scurt timp după aceea, Arnold şi Maria şi-au separat drumurile. „Este o situaţie foarte grea pentru el. Este o situaţie foarte grea pentru copiii mei”, i-a spus Arnold lui Howard Stern, în 2015.

„A fost greu pentru toată lumea. Dar s-a întâmplat şi acum trebuie să ne obişnuim cu asta, nu? ”

Actorul „Terminator” are patru copii - Katherine, 32 de ani, Christina, 30 de ani, Patrick 28 de ani şi Christopher, 24 de ani - cu fosta sa soţie de acum.

Chiar dacă s-au întâlnit cu alte persoane de la separare, Maria şi Arnold sunt văzuţi adesea împreună la evenimentele din familie, de la care nu lipseşte nici Joseph, care lucrează în prezent în domeniul imobiliar.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg