Arnold Schwarzenegger, terminator şi în viaţa amoroasă. Actorul s-a iubit cu menajera, dar şi cu o altă actriţă în timp ce era cu Maria Shriver

4 noiembrie, 2021
5 arnold5 jpg jpeg

Aventurile lui Arnold Schwarzenegger cu mai multe femei au ieşit la iveală după ce actorul a divorţat de soţia sa cu care era de 25 de ani, Maria Shriver. Ulterior, el a împărtăşit detaliile în autobiografia sa.

Actorul şi fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger, are un trecut intrigant, plin de aventuri, inclusiv cu menajera şi cu o altă actriţă. Cu toate acestea, infidelitatea sa a ieşit la suprafaţă abia după divorţul său scandalos. 

După ce s-au întâlnit timp de nouă ani, au fost căsătoriţi 25 de ani şi au avut împreună patru copii, Maria Shriver a cerut divorţul de fostul Mr. Universe, invocând diferenţe ireconciliabile. La câteva zile după ce perechea şi-a anunţat despărţirea, în 2011, au ieşit la iveală multe poveşti despre iubirile lui Schwarzenegger. Mai târziu, el a confirmat că sunt adevărate în cartea sa, „The Recall: My Incredibilly True Life Story”.

Mai mult, s-a aflat că Schwarzenegger a avut un fiu cu cea care le era menajeră de 20 de ani, Mildred Baena. Copilul, Joseph Baena, este cel mai mic dintre urmaşii lui Schwarzenegger.  Cu toate acestea, s-a dovedit că, înainte ca scandalul să fie mediatizat Shriver i-a confruntat separat pe Baena şi pe soţul ei, asta pentru a stabili dacă micuţul îi aparţinea lui Schwarzenegger.

În autobiografia sa, starul şi-a amintit că soţia lui l-a confruntat în timpul unei şedinţe de terapie de cuplu în ianuarie 2011. El a descries situaţia. „Terapeutul s-a întors către mine şi a spus: „Maria a vrut să vină astăzi aici şi să întrebe despre dacă ai avut un copil cu menajera, cu Mildred”.

Deşi Schwarzenegger negase anterior că ar fi tatăl copilului, în timpul acelei şedinţe, el a apelat la terapeut şi a spus că este adevărat. 

Cât despre Baena, ea nu şi-a dat seama că fiul ei este al lui Schwarzenegger de când atunci când a crescut şi a început să semene cu actorul.  În acel moment a ştiut că Joseph nu era fiul soţului ei. În 2011, Baena a spus revistei Hello că Shriver a întrebat-o dacă băiatul era al lui Schwarzenegger. Baena a spus pentru presa că Shriver a fost puternică şi au împărtăşit un moment plin de emoţie, pentru că au început să plângă amândouă.

„Ea a plâns alături de mine şi mi-a spus să mă ridic din genunchi. Ne-am ţinut în braţe şi i-am spus că nu e vina lui Arnie, pentru că în această poveste am fost doi”. 

În memoriile sale, Schwarzenegger şi-a împărtăşit regretul că a avut o aventură cu Baena. El a scris că a fost „cel mai stupid lucru pe care l-a făcut” în relaţia lor şi a recunoscut că a cauzat durere soţiei şi copiilor lui.

Cu toate acestea, Schwarzenegger a fost activ în viaţa lui Joseph. De-a lungul anilor, el şi-a arătat sprijinul pentru fiul său şi a participat la absolvirea acestuia. Acum, băiatul are 20 de ani şi este broker imobiliar.  Deşi aventura lui Schwarzenegger cu Baena şi copilul lor au ajuns în ziare, aceasta nu a fost singura legătură bifată de Schwarzenegger în timp ce cu Shriver. 

În 1985, în timp ce filma „Red Sonja”, el a început o aventură cu Brigitte Nielsen. La acea vreme, Schwarzenegger se întâlnea cu viitoarea lui soţie. Arnold nu a scris niciodată că se simte vinovat de aventura cu Nielsen. 

„De fapt, ştii, m-am simţit rău pentru asta.Au fost greşeli, eşecul meu. Nenorocirile mele”, spunea el unui jurnalist.

La rândul ei, Nielsen a discutat despre legătura cu Arnold . Ea a spus că nu ştia că el şi Shriver sunt împreună, deoarece nu a vorbit niciodată despre asta, aşa că a simţit că este singura femeie din viaţa lui.  Când a aflat de relaţia lor, s-a simţit înşelată. Ea a recunoscut că, dacă ar fi ştiut cât de serios este Schwarzenegger în legătură cu Shriver, s-ar fi putut să nu fi intrat într-o relaţie cu actorul. 

Cu toate acestea, el nu i-a povestit lui Shriver lui Nielsen şi astfel aventura lor romantică a continuat. El i-a făcut chiar şi un cadou când a zburat acasă de Crăciun. Nielsen a spus despre Schwarzenegger că era romantic, dar era şi foarte distractiv, avea un simţ al umorului sarcastic, dar era, totuşi, un profesionist. 

La 20 după aventură, Nielsen a divulgat relaţia lor în autobiografia ei, „You Only Get One Life”.  Nielsen a remarcat că dragostea de pe ecran s-a prelins în viaţa reală. Ea a dat o perspectivă asupra vieţii lor intime:

„Am vrut să încercăm totul şi aşa am făcut. Nu au fost restricţii, nici promisiuni, nimic. A fost o perioadă grozavă în viaţa mea”.

Mai târziu, în timpul unui turneu de promovare la New York, Nielsen l-a întâlnit pe Sylvester Stallone. Poate că a existat o suprapunere între relaţii, deoarece cuplul s-a căsătorit în 1985, în acelaşi an cu aventura lui Nielsen cu Schwarzenegger. După 18 luni împreună, în 1987, Nielsen a rupt căsnicia. Din păcate, despărţirea nu s-a produs pe cale amiabilă. Ea a trecut de la dragostea vieţii lui , aşa cum el  a numit-o, la „fosta durere”.

Nielsen s-a chinuit să-şi găsească de lucru în industrie după despărţirea lor. Ea a remarcat că ştia că el a făcut lucruri pentru a se asigura că îi este greu să meargă mai departe. :

„Nu vreau să spun că le-a spus oamenilor să nu mă angajeze, dar timp de trei ani nimeni nu a vrut să vorbească cu mine”.Recente pe Ok! Magazine

Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg