Arşinel, dezvăluiri incredibile la 80 de ani: „Am început să trag. Puteam să-l omor“! Marele actor ia 20 de pastile pe zi

4 iunie, 2019
1 alexandru arsinel pistol jpg jpeg

În urmă cu fix 80 de ani venea pe lume Alexandru Arşinel, unul dintre cei mai mari actori de comedie pe care i-a avut vreodată România.

Astăzi, 4 iunie, celebrul actor este sărbătorit în toată ţara, iar aseară a fost invitat la Antena Stars, unde a oferit detalii incredibile din copilăria lui. Alexandru Arşinel a afirmat că, după război, a găsit un pistol în casă şi era la un pas să-şi omoare un prieten care se afla lângă el.

„Am găsit pistolul unchiului meu ascuns în sobă. Am dat de o pungă: erau pistolul şi o cutie cu gloanţe. Nu ştiam că se trage piedica, era pistol cu butoi, cu gloanţe... Am început să trag în sus, dar când am văzut că nu pornesc, am început să trag în toate părţile. Şi, la un moment dat, a sărit piedica şi a pornit glonţul. Mi-a sărit mâna din loc, a avut recul mare... Puteam să-l omor...“, a spus Alexandru Arşinel.

Tot ieri, Alexandru Arşinel a vorbit şi cu jurnaliştii de la Click, cărora le-a dezvăluit că ia 20 de pastile pe zi şi că are anumite restricţii alimentare.

„Nu mănânc o serie de lucruri sau doar ciugulesc. Dar nici nu-mi mai e poftă de ele. De fiecare dată când îmi fac analizele mă gândesc cu recunoştinţă dumnezeiască la echipa de medici de la Cluj care m-a operat, n-am să pot să uit vreodată că le datorez viaţa. Iau foarte multe medicamente, în jur de 20 de pastile pe zi: dimineaţa când mă trezesc, la 10, la 14, la 20 şi seara înainte de culcare. Le-am învăţat pe de rost, le ţin în cutii din astea pentru fiecare oră“, a spus Alexandru Arşinel pentru Click.

4 arsinel1 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg