Artista populară Simona Ruscu lansează podcastul Vocea Generației, cu Andreea Marin ca producător

3 martie, 2023

Primul sezon al podcastului Vocea Generației aduce în atenția publicului online artiști de folclor sau promotori ai valorilor tradiționale românești care reușesc să genereze, prin mărturia lor, o punte între generații. 

Andreea Marin  jpg

Vocile invitaților sunt puternice, precum sunt și realizările acestora, ideile lor ne amintesc faptul că nu putem privi spre viitor fără a ne cunoaște rădăcinile, fără a le iubi și fără respect pentru tradiții și tot ceea ce e durabil și rezistă în timp. Mesajul proiectului Vocea Generației, cu Andreea Marin ca producător, se vrea a ajunge la toate generațiile de români, iar acesta este faptul că valorile ce ne unesc sunt importante, nu vârsta fiecărui om.

Invitații primelor 16 ediții sunt Iuliana Tudor, Sofia Vicoveanca, Cornelia și Lupu Rednic, Oana Bozga Pintea, FUEGO, Lavinia Goste și Marius Zorilă, Ion Paladi, Maria Cârneci, Florin Boita, Mihaela Zâna Bârsan, Ramona și Petrică Vița, Cipri Popoescu, Mona Teodorescu (Trupa AS), Adriana Antoni, Pamfil Roată și Paulina Popoiu (director general al Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti”- București).

Visul copilăriei mele era să devin asemenea celei pe care o urmăream cu emoție, Andreea Marin, să transmit emoții benefice, să prezint artiști de valoare sau povești frumoase ale oamenilor din orice domeniu, sperând că astfel voi pune și eu o cărămidă pentru a clădi o lume mai bună, mai frumoasă. Prin proiectul “Vocea Generației”, simt azi că începe misiunea mea cu adevărat. Mă entuziasmează să o am drept producător al podcastului chiar pe Andreea Marin, un vis împlinit, iată. Andreea Marin e mentorul generației mele, iar împreună creionăm o punte între vremuri, bazată pe principiile necesare unei vieți împlinite. “Vocea Generației” e un podcast inedit ce aduce în prim plan un subiect important pentru noi toți, indiferent de vârstă. Mă aflu în fiecare ediție față în față cu un om valoros, o voce puternică a generației sale, care și-a câștigat locul în inimile noastre, fie ca artist, fie ca promotor al tradițiilor românești și al valorilor sănătoase, ce nu se pierd în timp, mărturisește Simona Ruscu.



Recente pe Ok! Magazine

Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg
Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg
Bucharest Fashion Week vedete jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg
Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg